Čau všichni, ta neděla byla hodně dobrá, spíš by se šikla nějaká rehabilitace než další huntování, ale přesto ... nevíte někdo jak to tam dneska vypadá na vysočině? Předpověď by ušla, ale riders info je k nezaplacení. Dík L.
No, jak to tak bývá, naštěstí jsem si ušetřil rozborku zborku. Než jsem se po tom, co jsem napsal, že jdu na to, dostal z práce, bylo cca 4 hodiny a vítr opadal. Nakonec, kolem půl páté to bylo okolo 3-5 m a to jsem si nechtěl kazit závěr sezony po té perfektní desetimetrové neděli. Takže z toho byl akorát výlet ven (za barák), cigárko a zase zpět domu k hřejivému krbu.. :)
Čau všichni, klici mají pravdu bylo to opravdu super i když jsme si na začátek zkusili jak se krtkuje , to ale asi každý kdo začíná. Jízda potom vše nahradila.Bylo tu super. Karke díky za bezva kurz, jště se ozvu.
ses skrnožil bo co že nehlásíš stav?
tak já se zimou asi ještě nekončím.. sněží, jak v lednu, fouká, jak včera.. jdu na to, adios.
autorská práva jsou tvá, hlavně sem už dej nějaké ty důkazy, že jsme tam byli.. :)
Moc hezky jsi to vystihl to pouziju v reportu :) pokud mi přenecháš authorská práva :) jinak mně bolí celý kája cítím s ejak přejetý parním válcem :)A Kladívka jsi taky vystihl :D jen na něm musíme opatrně aby si nerozmyslel ten sklípek :)
Kurňa Karle, tak de je ten report.... :))
Jo a pan Kladívko, to Vám sem psát nebudu. Určitě se pochlubí sám.. :)))))
Kdo včera nebyl v Novém Městě, přišel o dost slušné zakončení snowkite sezony. Po příjezdu a strachu z telefonátu s Karlem, že je tam těžce nakotlíno jsme nejdříve pokoukávali a váhali, jestli toho OR rise 12m nafouknout a kámoš Mates vybalit 10m komoru. Nakonec jsme si řekli, že jsme sem nejeli čumět, tak jsem to vyndali. Vítr v tu dobu malinko opadnul, ale pořád big respekt. Asi hodinu a půl v kuse špičkového pojezdu na velkém prostoru mezi cca 10 kitery byl luxusní, ale tělo si žádalo o pauzu a dobře jsme udělali. Po zaparkování, cca v 14:00 hod. ten pacholek zase přiložil a jediné, co bylo lítatelné, byl Karlův OR rise 6 m. Nový pacient Mates si ho zkusil na konec spotu a zpět a po návratu se najednou vítr zase vrátil do optimálních hodnot, což trochu prokaučovali všichni ostatní, kteří to v těch 14:00 začli balit. Nikdy jsem neviděl tak rychlé vyprázdnění spotu. Snad do půl hodiny byli všichni v prdeli. Jenže jak se říká, kdo si počká, ten se dočká, tak jsme to byli akorát Karel s kurzantama, Mates, já a ještě nějaký típek s cca 7m nafukovačkou. Vítr spadl na nějakých pěkných 8 - 10 m a to bylo poježděníčko. Kurzanti se dočkali konce a zajezdili si s šestkou nad hlavou a mezitím si Mates od Karla půjčil OR 12ku a začli jsme to tam diktovat sami na celém spotu. No prostě supeeeeeeeer. Nakonec kurzanti znaveni, ale vyježdění se sbalili a odjeli. Tak jsme ještě sezobli sváču a ještě půl hodky do setmění jsme to tam poprasili.. Karel na 12, Mates na 12 a já na 6 dělal kraviny.. very nice day... jupíííí
tak dnesek na jednicku nakonec jak dareny kitekurz tak super politání jen kdyby to tak nebolelo big report zitra ted musim plnit manzelske povinosti :)
tak jsem zrovna dorzil do Moveho Mesta nahoru na kopec a jde tu silidnich 12,13 v narazech 15 metru takze asi odpiskame domluveny kurz fouknu 6m RISE a dam si na konec sezony podiktovanicko :)kite hard
k těm co litaji v norsku nbeo na kavberbach s enebudu ani vyjadrovat ..zlomte prkna :) Co se oder týče tak podle sokolík abída takže to jistí asi vysočina nebo vyšší místa pokud teda trvate na zimní sezóně já bych šel už do vody :)
Nevíte někdo jek to vypadá se sněhem v odrách? Má cenu tam o víkendu vyrazit? Popř. kde to bude stat za to. Díkec
Tak chalani, vysočina volá... http://www.novinky.cz/domaci/194580-vikend-bude-vetrny-a-opet-nasnezi.html
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138