dokonce to na ten termín vypadá dobře i s větrem http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=25164 8 dní za 8900 to je hrob
a co na víkend tohle :-) http://www.newtravel.cz/dovolena-zajezd/952044148/
Tak Koooorl a ostatní, pan Kladívko a já jsme předběžně domluvení na sobotu, že se slezem odpanit jeden vyhlídnutý spot u Dlouhé Brtnice. Jukněte sem: http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=pavlov@sss=1@ssp=120446060_123334348_150133868_150007500@x=135716864@y=132955648@z=12 a hlašte se, přidejte se, at je nás tam více.. Sraz bych viděl někde na cestě mezi Dlouhou Brtnicí a Pavlovem.
pardon, spletl jsem se, měl by být západní, nebo severozápadní.. :)
jj, regognokovat budu, ale co ted? tento víkend? dáme test toho pavlova? měl by jít západní, nebo jihozápadní směr, takže směr od elektráren, který by mohl eliminovat možný úlet do lopat elektráren. :)))
JJ to je oblast kolem Želetavy tam jsme kuroval jak jsme meli potycku s tema vidlákama máš rech kdy to dáš jihlavy směrem na Moravské budějovice tak je to jedna planina vedle druhe ale jak rikal Oki regognoskuj regognoskuj
:)) díky. Do příští zimy vypracuji mapu spotů na vysočině a příští zimu, bude-li sníh je můžem testovat. :)
Tak to všechno eviduj. Říká se tomu rekognoskace terénu, ať máme na další zimu : tipy na tripy. Jmenuji tě tímto hlavním rekognokatérem pro oblast Vysočina.
Tak vy lenochodi, zvednete ty své líné zadky a vyrazíte ještě na vysočinu na asi už opravdu poslední záchvěv zimy? Mimochodem, v pondělí při cestě pro draka do Znojma jsem po cestě z Jihlavy na Moravské budějovice míjel nespočet krásných rozlehlých spotů, bez el. vedení, různých aleji stromů a tak.. pohled do dálky nasvěčoval slušnému rozjetí větru, že by se nemusel přes nic rozkopávat. Nakonec mne zaujal jeden spot nedaleko Jihlavy, kde jsem i v dáli u Pavlova viděl čtyři větrné elektrárny, takže koridor větru, nebo jak bych to nazval by tu byl..
Je hezké, že nám sem podáváte reporty, ale začínáte si v nás pěstovat závistivé čtenáře, kteří si začínají přát extra rychlé globální oteplení, aby to tam slezlo :))) Proč ste nás nevzali s sebou? :)
Tož vítaj mezi námi, pijem Rulandské šedé. :-)
no, na pojezd je to tu luxusní.. cca 10 cm tvrdého umrzlého sněhu (jak beton) a na něm do 10 cm prašanu, který při větším větru ihned odlétne. S větrem je to tu bídnější, nějak jsem nezastihl lepší, než cca 5. Taky se musím pochlubit se svým novým zážitkem. V 3 - 5 m/s jsem šel blbnout s OR 12. Lepšího draka jsem nad sebou neměl (není se čemu divit, když jsem měl jen možnost okoštovat HQ apexe 7,5 na kurzu a pak mou 10 komoru Ozone access) Tahle nafukovačka je bomba. Zkoušel jsem si jen takové polety na botech a musím říci, že neuvěřitelné. Krásně táhne nahoru, ale co mne ohromilo, tak jeho ovladatelnost a vůbec, tah na baru, prudké otáčky přesně dle potřeby. Vyzkoušel jsem i nazout lyže, ale fakt špatné.. nicméně mávání, či kitelopy pro rozpohybování ve slabém větru s tímto drakem je naprostá radost. Včera bych užil klidně čtrnáctku, ale to už je čistě jen o síle větru. No, pocit z nafukovačky náramný. Jen, když to odpoledne opadlo, tak OR 12ka ležela na zemi, jak mrcha a už se nahoru nedostala, narozdíl od accesse 10ky. To nic nemění ale na tom, jak je to úžasný drak. Super, vstupuji do místnosti Ocean rodeo ridrů :)))) za chvíli si budu tykat s Jeremy Tronetem.. :))))
http://img412.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc8248.jpg
I skoro celý dnešní den se na nás sluníčko smálo. Dnešní pojezd byl ve znamení vysokohorskýho kitingu. No prostě extra super terén a panorama. Jsme zničení jak hovada! Umí si to někdo představit? :-) Foto bude zpracovávat Jirka hned jak se trochu vzpamatuje... :-)
No ty si zvysočiny ty ná řekni ejslti u vás přikydalo jestli stačí k vám nebo musíme už na větší kopečky než je vysočina . btw u nás jde od rán až dot ed kolem deseti metrů v nárazech cirka 15 už to poznam podle nárazu větru do střěchy a síly meluzín ted bych si neodvážil fouknout 12 v těch nárazech bych letěl já říkma fut u nás byt nějaká voda tka jezdíme obden !!!
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138