Vymysli ještě nějakej výlet někam za sněhem.. Chtěl bych zkusit toho mého nového (staršího) miláčka.. :) Co ty Martinky, nebo ted jsem na kiteforu četl, že jezdí na Praděd...
a to si našel kde, ten dnešní fičák?
Co ty šmejde ještě tě nezežral nějaký žalok :) No určitě s emístečko anjde car s ebude točit rpavidelně takže doba pobytu libovna takže no problema sinorita co tam vůbec dlas jen kituješ nebo i třeba pracuješ ? a kde si přesně a co třeba nějaký fotečky nebo reportík co ???
při dnešním fičáku bys tam byl navečír ale každopádně to zdokumetuj :)
mně se chce brečet
hoj od protinozcu.. cetl sem tu, ze se chystate na Lafkadu(cerven, cervenec).. esi se z toho mega tripu vratim, najde se tam misto pro krajana? muzu ale max mesic..
Dnes by mělo kousek fouknout na vysočině, tak to zkusím a naberu směr Norsko a za 5 dní jsem u Vás..
Cus, doufám že předchozí report vás navnadil na pár foteček z dnešního dne. Bohužel vzhledem ke členitosti terénu nebyl kdo by za náme lítal s foťákem v metru sněhu. Takže dnes moc fotek není, ale ty co jsou stojí za shlédnutí: http://img696.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pic0041c.jpg Užijte si to... Jiri
Zdravíme naše nadšené čtenáře z norského spotu nespotu. Protože dnešní luxusní pojezd byl lahůdkou pro každého kitového freeridera. Po zdolání velkého převýšení s plnou výstrojí se nám otevřela nádherná náhorní plošina. Teda skála neskála, chatka, nechatka, vítr nevítr. Výkony byly heroické, někteří viseli hlavou dolů (dead men), Blanca mladší ale větší zdolala první výjezd do kopce, Jirka P. kvalitní seskoky z kopce a Dita dávala terén taky krutě s větrem i proti němu, do kopce i z kopce, Pospik si také uživál pobyt v panenské přírodě maximálně. Odměnou byl i freeridový sjezd zpět, něktří se vydali na dobrodružnou cestu přes hřebeny do vesnice. Hlava nehlava dojeli :-)) Jsme štastní a v totální euforii. Připojujeme fota v následujícím komentáři. Loading...
K těm fotkám není co dodat, snad jen že mi to trhá žíly :-) Užívejte a dávejte.
V sobotu jsem se vrátil z Tenerife! Teploučko, ale vítr jen 4dny ze 14!!! Pokud by jste se tam někdo chystal na vlastní pěst, našel jsem tam odkaz na ubytko: www.apartamentosmedano.com .V neděli jsme byli na Adolfově, pojezd luxusní.Najeli jsme několik km. V pátek na WS na moři, v neděli SNK! V tom je krása dnešních možností.
Fuj velebnosti hnus fialovej a ještě se to hejbe todle mi nedělejte kluci !!! Luxusní spot ted už to neni závist ale vstek :)
Zdravím Bandičku do Geila, jen tiše závidím a už se tam těšíme, předpověď vyzerá víc než good tak to tam dávejte:)), točte a foťte.Čuuuuus
Cus all, čekáte na report? Když řeknu že dnes super první den, bude to stačit? Ne, nebojte, trochu se rozepíšu :-))) Ráno okolo desáté jsme vyjeli nahoru na "Hardu" a první dojmy byly nepopsatelné. Kam až oko dohlédne zvlněná zasněžená krajina s menšíma kopečkama. Nicméně ráno moc nefoukalo, a tak jsme to projeli napříč a nakonec směrem zpět jsme zakotvili na jednom zamrzlém jezeře a jezdili až do šesti dovečera. Foukalo 4-6 metrů, což je docela málo, ale na rozježdění to úplně stačilo. Já se věnoval Ditce a Pospa oběma holkám. Ostatní jezdili na kopečky trochu dál a výš kde foukalo víc. Jsou vidět na některých fotkách úplně nahoře.Jo pár foteček tady: http://img710.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc8030.jpg Je to narychlo zpracované, ale aspoň něco, ne? Jiri, Miša and baby (2x Blanka a Ditka)
tak už dávej ten report.. jsme tu zvědaví, jak to tam šlape.. No a Karle, já taktéž čistě a nefalšovaně zááááávidííííím!!!
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138