Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Koooorl
7.3.2010
Title:To JiriP

čistě a nefalšovaně záááávidííím!!!

Od:JiriP
6.3.2010
Title:Norsko

Cus all. Tož my Moraváci jsme se už zabydlili v Geilu v Norsku. Zítra poprvé na snowkiting, ale už teď mohu říct že tolik prašanu jsem v u nás pohromadě neviděl. Tož držte zítra palce, ať to vyjde. Foukat má okolo 7-8 metrů a naprostý stabil. Dáme zítra nějaký report.... Jiri, Miša and baby (2x Blanka a Ditka)

6.3.2010
Title:to Euro

good luck :)

Od:Euro
6.3.2010
Title:

Tak nás čeká pěkně nudný víkend a ještě nudnější pondělí. Asi to jdu vytáhnout a zkusím to ted.. Nejspíš Větrný Jeníkov. Tam je jihovýchod nejlepší.

5.3.2010
Title:to kooorl a pan Kladívko

Nevím nevím, jaký by to byl pojezd. Možná by se to dalo nazvat jako praselandkiting na snowboardu. Včera jsem po tom normálně chodil a ani kosíček se to nepropadlo. A tam, kde to bylo rozjebané z předešlého kitování, o to si člově urazí špičku boty i s prstama. Chytají se za to šňůry a je to celé nahovno.. myslím, že dnešní sněžení to dostatečně nezakryje, jedině počkat až nasněží přes víkend, ale to pak zas nevím, jak s větrem. Dnes vítr tady vypadá luxusně...

5.3.2010
Title:to pan Kladívko

Já vím ja se díval ale na zemi je max 10-20 čísel zmrzlího sněhu a sem tam díra nevim musel bys mně přemluvit :) Dneska by to byl luxus někde víš ale pokud chceš jet tak se přidám ikdyž už jsme neco slíbil moji mně s takovů brzo kopne do prdele

Od:
5.3.2010
Title:

V Nedvězí je podle grafu stabilních 9m :-)

Od:
5.3.2010
Title:

No díval 8cm umrzlého sněhu. Euro bude mít pravdu s rozjebáním kitu ale jinak by to mohlo být v poho.

5.3.2010
Title:to pan Kladivko

no jel bych ale taky si myslím že to bude už hodně rozjebaný díval ses na webku ?

5.3.2010
Title:pan Kladívko

čoveče, stojí to za vyliž pr... jak to povolilo a místy se objeví nějá hrudka, tak ted to přimrzlo a je to zralé na rožškubání čehokoliv.. Hod skype.. budem v přímém spojení.. :) můj je: karlfonbahnhof

Od:pan KLadívko
5.3.2010
Title:

Karle máš Skype??

Od:pan KLadívko
5.3.2010
Title:

Karle co dneska odpo vysočina. Sníh je, vítr taky a vypadá to i na slunko?

Od:peca
5.3.2010
Title:to Koooorl

leda to poslat to jsem našel nějaku firmu Pegas Kitesports Prý opravují všecky značky.Ale Sokolov opět sněží takže to ještě nějak dojezdím

Od:peca
5.3.2010
Title:to Koooorl

to je přimo na tom vývazu hned na draku jeden provázek. a jestli se na jedničkovou nontanu da někde sehnat to netuším.

5.3.2010
Title:to all

Čeknite nové neoprenové doplnky a ceny u Sucháčů tošku jsme s nima hýbal Lite šel trošku nahoru ale Pro výrazně dolů .)

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010