coveče myslím že jediná záchrana je nachysat si do zálohy novou :( jestli to nejsou tažné tak by měli už zimu dolítat :) jinaka to fakt jistí ten strom
čest neznate pls nějaký fígl jak zachránit jeden špagátek na draku? nějak se v půlce začíná třepit. patří k tomu svazku na řízení prostě k těm zadním
Smůla holky bereme sebou, ale asi je totálně zničíme tak asi budou k ničemu :-) Norky jsou prý chladný tak bude asi lepší norkovej kožich...:-)Report určitě podáme a možná průběžně pokud tam budou mít internet. Tož zatím zdarec!
Kam teda vyrazíme zítra ? ???
Kluci pořádně si to užijte a dokumentujte jen doufám ze holky necháváte doma my se vám o ně už postaráme :) a rádi :)
Tož, palce držím a mlčky závidím. Užijte si to a hlavně udělejte dost materiálu pro nás, co budou sedět doma. Jestli vás to odfoukne do Švédska, bud jen rád, pak by bylo Finsko a hurá do Ruska na sibiř a tam by sis mohl diktovat jak blázen.. :) jde jen o to, jestli by si byl schopen nastoupat tolik, aby si se vrátil.. :)) Good luck and good wind
Chlapi neblázněte s vodou bo já jedu s JiriP na super snowkiting do Norska. Tak to snad bude festovní závěr sezony. Tož nám držte palce ať vyjde počasí a vrátíme se celí. Snad nás to neodfoukne do Švédska :-)
to my už víme, že jsi blázen.. :)
Lidičky mám tu teď za neskutečně exklusivní cenu OR RISE 2009 12m orange vytaženou na světlo boží přesně dvakrát nepoškozena prostě nový dráček cenu tu psát nebudu protože by jste si mysleli že jsme se zbláznil takže raději pište volejte
No nemyslím že by budu umět nějaké nové triky.... myslim že každej kite výjezd na vodu je o tom - hlavně přežít!!!
A že to JirkoviB vyšlo.. Nasranej jsem pěkně... a to jsem ještě neměl tu čest z vodou, ale jel bych se topit klidně hned...
ja se naučil hlavně lézt na stromy, asi začnu vozit sebou motorovku:-)
Tyds nas tu chtel akorad nasrat přiznej se tak doufám že se aspon pochlubíš s jara nějakými novými triky :)
Zavidíme tady už to všechno slezlo a když se dívam na kamery na vyspčině tak je to už hodně flekatý sice teď asi přikyda ale spís už se všichni těšíme na vodu :)
tak pánové, odjezd 6.3. -http://www.eximtours.cz/info.jsp?holiday=50276 predpoved vypada celkem ok, doufam ze neskoncim v brazilii :-D
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138