včera jsem v tom větru jezdil 12.5 montanou a to se nedalo absolutně zvládnout. to tě odtáhne po větru a pak se mužeš tak akorat odstřelit jinak končis někde v lese nebo jestě huř nad lesem
Karle přelož zajímavé věci z popisu spotu SOMA BAY do reportu http://www.planetkitesurf.com/destinations/soma_bay/soma_bay.asp
Kurva zase začínají brutální ceny na egypt Jak já bych kurva jel. Např odlet zítra z Prahy za 9900 na 11 dní s polopenzí. tzn. 900 kč na den. To dáte víc pokud budete jedenáct dní na mušově :-) více zde http://www.newtravel.cz/dovolena-zajezd/952044130/ Tak se domluvme a kupne něco takhle.
co může vyvést ta 10 komora v takovém větru? Myslíš, že by mi to mohlo něco udělat? Jako třeba nežádoucí polet do výšin?
Tak sedni do smartíka a vyraž... :) Vem to do Humpolce na můj homespot.. na západní vítr to tu lítá uplně nevkusně skvěle.
chvíly počkej a pak vyraž ted jse se dival na fryšavu ej tam azuro 8m/s a v nárazech 15 m/s no prostě nádhera :) skoda že o sleduje na interneu a ne na zivo :(
To je den... slunko, bušák a ještě sníh.. ale respekt z větru.. tak váhám váhám, jestli nemám vyrazit.. ale trochu se toho bojim.. :)
Zdareček, tak dneska jsem poprvé měl v ruce Montanu 5.No lepší komoru jsem ještě nedržel.Ač to byla 12,5 tak mi svou rychlostí připomínala trubku. Prostě super ,můžu jen doporučit.
mohl by si mi ještě poslat přesné souřadnice, kde to je? Pojedu tam z Nového Města.
no, víš, tak trochu s tím i počítám, že bych si tam konečně toho oušna zkusil.. :)
Paráda kameramanů není nikdy dost :-)Včera jsem nabalil cajky tak už se nemůžu dočkat!
Jasně jedu ale enjdřív se zboříme u pana kladícka ve sklípku přespím někde u demižónu a ráno valíme takže ode mně nečekejte žádný zázraky asi ti radši pujčím Rise a já budu točit :D
:)) asi jsem pacient.. Brácha mi řekl, že jsem zmagořil, manželka mi také včera říkala, že jsem magor, ale já se cítím zdráv.. :) Karle, pojedeš s klukama na tu Fryšavu?
A ještě by to chtělo nějakej typ s Delta shape a bude to maximum. Tak to zařiď dealere měsíce, roku, desetiletí, století a tisíciletí. A nakonec i ty tvoje miliony..... tak už nalévej.......
Mám pro vás skvělou zprávu ode dneška je k dispozici Ocean Rodeo Rise i ve velikosti 13m kompletní řada je teď tedy:4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 and 16m dovoluji se pochlubit že na tom mám svůj podíl :)
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138