Zítra to tam jedu omrknout. Ve všední dny mám moc práce :( Jenom na skok, mám absťák...snad to přežiju ...:)
Zdravím všechny KITEry a hlavně Přerováky. Do nedávna jsem nevěděl, že tu v okolí žije nějaký fanda. Začal jsem na podzim v trávě, pak lyže ve sněhu a snowbord jsem už v zimě nestihl dopilovat. Mám ale "mokrou" výbavu tak budu vděčný za společný "blbnutí" u vody! Muj kontakt: Michael Pospíšil Přerov harakiri.mp@gmail.com PS: nick Harakiri mám z dávných herních časů tak snad HARAKIRI.CZ prominou :)
plati to sami co jsme si domluvili to plati nedeli jedeme na nojzik vecer jak s edostanu k pristroji tak vam oboum volam
nechal sjme dnsak mobil u kamosky dostanu s ek nemu az k veceru ale co jsme si domluvili to plati
ma pravdu ten chlapec
Borci máte můj obdiv. Obdivuju takové srdcaře co to zkouší opravdu všude a na nic se nevymlouvají. Jedině tak se to může člověk naučit. Jestli mohu taktéž korekční poznámku, kterou vypozoroval z videa. Tak to co říká karel s prknem je také pravda, ale zásadnější chybou je první mávnutí drakem - vodní start. Vy jdete s drakem po kraji okna, to možná stači na sněhu, ale né na vodě. To mávnutí musí být radikálnější kor při větru 6m což je na vodu minimum. Pokud chcete jet například do leva, musíte dát draka až na 1 hodinu a z ní radikáně mávnou přes dvanáctou (max výkon). Pak jedině v takovémto větru dostanete potřebnou rychlost a drak vám nevyjede z okna, případně budete mít dostatek času pumpnout si znovu. Každopádně rada je dobrá ale naučíte se to jedině tak že budete jezdit, jezdit a znovu jezdit. Good Wind chlapi
Presne jirko pust prkno chvili vic po vetru abys nabral rychlost a neopirej se do baru ale do chicken hooku bar naopak povol a je to :)
Jó Bzenda, tam bylo super...:-))) Duran Duran, Depeche Mode, Laura a její tygři a moje obr mrkváče z Blavy z tuzexu :-). Neděle nebo pondělí na piskáču doraz. Čus
To Pavel: díky, pěkně sestříhané videjko. Super. Kooorl: no, co se týká rozjezdů, moc hraním proti kitu. Já to vím, chce to pusti ze začátku s větrem. Ale na tom videu co jsme byli, foukalo tak 5 metrů s chvilkama na šesti. To fakt bylo jen na cvičení a né ježdění....
Kluci z Přerova jsou dobří týpci......moje věková kategorie....a ta velikost neoprenů je taky asi tak stejná.....hihihihi.........a já se styděl........hele...hoši nechodily jste náhodou do Bzendy v pasáži????..........čus.....a určitě Vás rád potkám...jojo
O vikendu bych dojel nebo v pondeli a poladíme ty tvoje rozjezdy zu z videa vidim ze staci opravit jednu prkotinu a jezdis :)
V jakemkoli zvladnu skoro vsechno idealne *.mpg *.avi
Karle, jak a v jakém formátu Ti poslat video?
Karle dobrá zpráva, neděle a pondělí vypadají velice slibně a otisky roštu na zádech ze sobotní párty taky.Tímto bych chtěl poděkovat Karlovi za poetický večírek a všem zúčastněným za předvedený výkon. Zřejmě slušný oddíl. Aloha
Nemuzu nepridam pruser v praci nemuzu ale strasne bych chtel :( udelj nejaky obrazky a posli at je muzem hodit na web
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 777 679 498