Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Harakiri
25.4.2009
Title:Costa de la Krčmaň

Zítra to tam jedu omrknout. Ve všední dny mám moc práce :( Jenom na skok, mám absťák...snad to přežiju ...:)

Od:Harakiri
25.4.2009
Title:pro BORCE z Přerova

Zdravím všechny KITEry a hlavně Přerováky. Do nedávna jsem nevěděl, že tu v okolí žije nějaký fanda. Začal jsem na podzim v trávě, pak lyže ve sněhu a snowbord jsem už v zimě nestihl dopilovat. Mám ale "mokrou" výbavu tak budu vděčný za společný "blbnutí" u vody! Muj kontakt: Michael Pospíšil Přerov harakiri.mp@gmail.com PS: nick Harakiri mám z dávných herních časů tak snad HARAKIRI.CZ prominou :)

Od:Koooorl
25.4.2009
Title:vzkaz Okimu a Honzovi

plati to sami co jsme si domluvili to plati nedeli jedeme na nojzik vecer jak s edostanu k pristroji tak vam oboum volam

25.4.2009
Title:vzkaz kurzantum ze slovenska

nechal sjme dnsak mobil u kamosky dostanu s ek nemu az k veceru ale co jsme si domluvili to plati

25.4.2009
Title:

ma pravdu ten chlapec

Od:pan Kladívko
24.4.2009
Title:

Borci máte můj obdiv. Obdivuju takové srdcaře co to zkouší opravdu všude a na nic se nevymlouvají. Jedině tak se to může člověk naučit. Jestli mohu taktéž korekční poznámku, kterou vypozoroval z videa. Tak to co říká karel s prknem je také pravda, ale zásadnější chybou je první mávnutí drakem - vodní start. Vy jdete s drakem po kraji okna, to možná stači na sněhu, ale né na vodě. To mávnutí musí být radikálnější kor při větru 6m což je na vodu minimum. Pokud chcete jet například do leva, musíte dát draka až na 1 hodinu a z ní radikáně mávnou přes dvanáctou (max výkon). Pak jedině v takovémto větru dostanete potřebnou rychlost a drak vám nevyjede z okna, případně budete mít dostatek času pumpnout si znovu. Každopádně rada je dobrá ale naučíte se to jedině tak že budete jezdit, jezdit a znovu jezdit. Good Wind chlapi

23.4.2009
Title:To Jiri

Presne jirko pust prkno chvili vic po vetru abys nabral rychlost a neopirej se do baru ale do chicken hooku bar naopak povol a je to :)

Od:Oki
22.4.2009
Title:to maloch

Jó Bzenda, tam bylo super...:-))) Duran Duran, Depeche Mode, Laura a její tygři a moje obr mrkváče z Blavy z tuzexu :-). Neděle nebo pondělí na piskáču doraz. Čus

Od:Jiri
22.4.2009
Title:Rozjezdy pro hvězdy

To Pavel: díky, pěkně sestříhané videjko. Super. Kooorl: no, co se týká rozjezdů, moc hraním proti kitu. Já to vím, chce to pusti ze začátku s větrem. Ale na tom videu co jsme byli, foukalo tak 5 metrů s chvilkama na šesti. To fakt bylo jen na cvičení a né ježdění....

Od:maloch
22.4.2009
Title:kluci z Přerova

Kluci z Přerova jsou dobří týpci......moje věková kategorie....a ta velikost neoprenů je taky asi tak stejná.....hihihihi.........a já se styděl........hele...hoši nechodily jste náhodou do Bzendy v pasáži????..........čus.....a určitě Vás rád potkám...jojo

22.4.2009
Title:To Jiri

O vikendu bych dojel nebo v pondeli a poladíme ty tvoje rozjezdy zu z videa vidim ze staci opravit jednu prkotinu a jezdis :)

22.4.2009
Title:Pavel

V jakemkoli zvladnu skoro vsechno idealne *.mpg *.avi

Od:Pavel
22.4.2009
Title:

Karle, jak a v jakém formátu Ti poslat video?

Od:Kveta
21.4.2009
Title:To Koooorl

Karle dobrá zpráva, neděle a pondělí vypadají velice slibně a otisky roštu na zádech ze sobotní párty taky.Tímto bych chtěl poděkovat Karlovi za poetický večírek a všem zúčastněným za předvedený výkon. Zřejmě slušný oddíl. Aloha

Od:koooorl
21.4.2009
Title:To pan Kladivko

Nemuzu nepridam pruser v praci nemuzu ale strasne bych chtel :( udelj nejaky obrazky a posli at je muzem hodit na web

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

Nový kite od Ocean Rodeo SLE/C freestyle RAZOR

Nový kite od Ocean Rodeo SLE/C freestyle RAZOR

ZEN freestyle 2010 online

ZEN freestyle 2010 online

MAKO Freeride online

MAKO Freeride online

RISE XPD 2010 online

RISE XPD 2010 online

OCEAN RODEO 100 procentní garance