Karle jestli si ještě vzpomeneš na zahájení sezony na vodě , tak se blíží termín. Šortky mám připraveny a v rukavicích nejezdím.
Potřebné info o podmínkách výjezdu z Vrútek a o místě si určo vyhledáte,aktuální info z povedené neděle: asi 70čísel možno dojít bez sněžnic(nepropadá se to)jen si dejte majzla na předpověď,tj. výškový vítr(1500m http://www.shmu.sk/sk/?vybrate_mesto=Zilina&page=752)a oblačnost do 30%.
Tak dle pana Windgura bude lepší Sobota jak Neděle, jednak bude klasika směr SSZ Neděle J a pak bude skoro jasno. Slunko je důležitější jak teplota. Dále jsem mluvil s mirou, možná by jel a vzal by obytku (dá se tam pěkně rozmrazit) což je za takového počasí docela důležité. Pokud by to tak bylo tak možme jet až v 6ti. Aloha
Jak říka pan Kladívko už je pozdě kamaráde už si taky pacient!
Doktor mi zakázal se s Vámi bavit.. :)))))
ok mám to potvrzené od raka cituji:"i think there is no ice left ..." :)
no to si piš že je to vážně brané :) jukni sem http://www.kites4fly.com/cs/Kiteboarding,%20Snowkiting%20a%20Landkiting%20novinky/29-87-kiteboardingova-sezona-zahajena ted jen začneme o týden dřív a určitě jsi vítán vždy se hodí kameraman :)
Hoši, tak to je mazec.. Vždyť máte ještě na kitech sníh.... jestli je to ale vážná, normálně se pojedu podívat.. beranici beru s sebou.
Tak v tom případě to ber za vyřízenou věc sucháč pro tebe mam a už teď se těším jak malej kluk :)
info@eurookna-moravec.cz
Ok, díky.. ted, kde ale seženu peníze.. :))) Ale neboj, nějak to vymyslíme.. :)
Karle kura nebuď měkej v neděli je ta 11 stupnů. Když mi pučíš sucháč tak jdu do toho s tebou.
Pošli mail. odpovím. Čus
JJ ještě tu mám tu dvanáctku což je pro tebe ideální velikost a nezapomeň že jako absolvent našeho kurzu máš cenu kurzu slevněnou s ceny draka :) jinak čekuju camery a nojizk už je podle některých roztátý podle některých ne ale teplota vody je 1,7 °C ješte dva stupně a jdu do toho tak se můžeš přidat :) o to víc si pak budeš vážit teplé vody
Aha, tak to jsem netušil, že máš takové zkušenosti s vodou. :) Já bych na Egypt asi přemlouval další tři kusy.. :)) (povička, dva caparti) ale nevím, jestli by je to tam bavilo.. Jak byl pan Kladívko v El Gouně, tak tam by to možná šlo, ale za další nevím, jak by se tvářili, kdybych jim řekl at jdou sami na pláž a já jdu o tři kiláky vedle na kite beach.. :))) Přecijen nevím, jestli bych si to odvážil nechat blondýnu s dvěma malími děcky samotné na pospas těm lotrům arabskejm... A sám, to nevím, jestli by mi doma prošlo.. :)) že bych si odlétl do Egypta.. ale nevím, ještě jsem to nezkoušel. Oki, mohl by si mi přiblížit trochu více tu Lefkádu? Nechalo by se to spojit s rodinnou dovolenou? Děti v noci spí, zatím je kalit neučím.. :))
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138