Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Jaris
25.2.2010
Title:to Kooorl

Karle jestli si ještě vzpomeneš na zahájení sezony na vodě , tak se blíží termín. Šortky mám připraveny a v rukavicích nejezdím.

Od:hadrák
24.2.2010
Title:martinky

Potřebné info o podmínkách výjezdu z Vrútek a o místě si určo vyhledáte,aktuální info z povedené neděle: asi 70čísel možno dojít bez sněžnic(nepropadá se to)jen si dejte majzla na předpověď,tj. výškový vítr(1500m http://www.shmu.sk/sk/?vybrate_mesto=Zilina&page=752)a oblačnost do 30%.

Od:pan Kladívko
24.2.2010
Title:

Tak dle pana Windgura bude lepší Sobota jak Neděle, jednak bude klasika směr SSZ Neděle J a pak bude skoro jasno. Slunko je důležitější jak teplota. Dále jsem mluvil s mirou, možná by jel a vzal by obytku (dá se tam pěkně rozmrazit) což je za takového počasí docela důležité. Pokud by to tak bylo tak možme jet až v 6ti. Aloha

Od:Koooorl
24.2.2010
Title:to Euro

Jak říka pan Kladívko už je pozdě kamaráde už si taky pacient!

Od:Euro
24.2.2010
Title:Kooorl

Doktor mi zakázal se s Vámi bavit.. :)))))

24.2.2010
Title:To pan Kladívko

ok mám to potvrzené od raka cituji:"i think there is no ice left ..." :)

24.2.2010
Title:To Euro

no to si piš že je to vážně brané :) jukni sem http://www.kites4fly.com/cs/Kiteboarding,%20Snowkiting%20a%20Landkiting%20novinky/29-87-kiteboardingova-sezona-zahajena ted jen začneme o týden dřív a určitě jsi vítán vždy se hodí kameraman :)

24.2.2010
Title:Kooorl a pan Kladivko

Hoši, tak to je mazec.. Vždyť máte ještě na kitech sníh.... jestli je to ale vážná, normálně se pojedu podívat.. beranici beru s sebou.

24.2.2010
Title:to pan Kladivko

Tak v tom případě to ber za vyřízenou věc sucháč pro tebe mam a už teď se těším jak malej kluk :)

24.2.2010
Title:Oki

info@eurookna-moravec.cz

24.2.2010
Title:Kooorl

Ok, díky.. ted, kde ale seženu peníze.. :))) Ale neboj, nějak to vymyslíme.. :)

Od:pan Kladívko
24.2.2010
Title:Sídl

Karle kura nebuď měkej v neděli je ta 11 stupnů. Když mi pučíš sucháč tak jdu do toho s tebou.

Od:Oki
24.2.2010
Title:Euro

Pošli mail. odpovím. Čus

24.2.2010
Title:TO Euro

JJ ještě tu mám tu dvanáctku což je pro tebe ideální velikost a nezapomeň že jako absolvent našeho kurzu máš cenu kurzu slevněnou s ceny draka :) jinak čekuju camery a nojizk už je podle některých roztátý podle některých ne ale teplota vody je 1,7 °C ješte dva stupně a jdu do toho tak se můžeš přidat :) o to víc si pak budeš vážit teplé vody

24.2.2010
Title:Oki

Aha, tak to jsem netušil, že máš takové zkušenosti s vodou. :) Já bych na Egypt asi přemlouval další tři kusy.. :)) (povička, dva caparti) ale nevím, jestli by je to tam bavilo.. Jak byl pan Kladívko v El Gouně, tak tam by to možná šlo, ale za další nevím, jak by se tvářili, kdybych jim řekl at jdou sami na pláž a já jdu o tři kiláky vedle na kite beach.. :))) Přecijen nevím, jestli bych si to odvážil nechat blondýnu s dvěma malími děcky samotné na pospas těm lotrům arabskejm... A sám, to nevím, jestli by mi doma prošlo.. :)) že bych si odlétl do Egypta.. ale nevím, ještě jsem to nezkoušel. Oki, mohl by si mi přiblížit trochu více tu Lefkádu? Nechalo by se to spojit s rodinnou dovolenou? Děti v noci spí, zatím je kalit neučím.. :))

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010