Ale pokud by to nějak nevyšlo s tím Egyptem, tak pak na tuti se jede Řecko Lefkáda konec června a to po vlastní ose. Už to plánujem vlastně od loňska akorát se propočítává nejlevnější varianta ať můžem ušetřené money prokalit, páč tam se kalí super.
Tak já jsem v loni byl několikrát na Nojzíku s nevalným úspěchem a v červnu v Řecku, kde jsem se už i rozjel na jednu stranu. Víc jsem nestihl. Ale po letošní zimě si myslím, že to už nebude žádný problém. Sníh mi dal hodně a věřím si, že jak přijdu na vodu nasadím prkno a jedu :-)). Už vím co mám dělat. A hlavně mám dva draky, takže se nebojím i silnějšího větru. Do Egypta bych jel možná se svoují drahou polovičkou ale furt se cuká, takže jestli se bude ještě chvíli cukat tak má smůlu. Asi ji budu muset poslat samotnou do Peru. :-))))) Co se týče draka tak 12tka trubka ti bude stačit jako universál uplně v poho. Ještě prkno min. 140x40 a jedeš.
Karle, platí i na vodu stejné podmínky, jak na sníh, co se velikosti draka týče? Mluvili jsme spolu o té dvanáctce pro mne, nebo bychom měli tuto otázku ještě přehodnotit, když tedy přichází vodní sezona?
sakra, na co jsem se to dal.. vždyt je to horší, jak heroin... mám absťák i po dávce, natož po ránu a v průběhu celého dne.. Neustále sleduju předpověd počasí, fora a přemýšlím, jak to udělat, abych mohl zase kitit...
Jo martinky jsou držák ty budou ejzditelný do konce března když jukneš na reporty rok spatky tak mi už celý březen ejzdily vodu a kluci z brna Jirka a jeho banda posílali reporty z martinek já osobně jsme spíš vodař takže ja čekám jak povolý ledy ale kdyby měla byt jo luxusní předpověď tak se rád přidám ale ten Egypt taky nezní vůbec špatně :)
Máme uplně stejné myšlneky.. :)) Oki a to tam pojedeš sám? Tím myslím, na vlastní pěst se jít plácat do vody. Mám za to, že jsi na vodě ještě nebyl, nebo se pletu? Kooorle, mohl by si nám říci, na co se můžem připravovat? Jestli nás podpoříš svou účastí na nějakém aquatopingu? Hergot, už se vymáčkni, s čím máme počítat, co se bude dál dít? Ještě Oki, s tím Egyptem, to by si řešil týden asi že? Já přemýšlel, jestli by nebylo lepší zkusit s klukama třebas tu rhujánu, nebo noizík do začátku a pak udělat řádnou výpravu, ale zase pravda, že teplota bude příznivější v Egyptě dřív, než na rhujáně.. :)))
Já o tom přemýšlím furt a dokonce jsem to psal už i zde na foru Marinky nebo Vrátná. Ale jakmile narazím na super price last minute do Egypta tak seru na sníh a mažu na vodu. Ale ne dříve jak v půlce března. Díval jsem se na El Guno na počasí, super ale v únoru a do půl března větry nic moc.
Borci, nepřemýšlíte o těch nějakých Martinkách? Ještě se mi nechce se rozloučit se snowkitingem a na bestackým foru jsem zaslechl něco o tomto spotu..
s hodnocením včerejšku jako jednoho z nej dnů se směle přidávám ještě ted si lížu rány ale rád!!
tak jsem se na vás byl v neděli kouknout, když jsem jel okolo. http://www.kiteboarding.cz/kite-clanky/snowkiting-jak-nastoupat-5km.php Dnes jen slabý odvar oproti včerejšímu leteckému dni. Včera na place se přes nás převalil jak bombardér tuším Murphy, takže všichni vyhecovaní skákali své životní skoky. Shodli jsme se s ostatníma, že min. nejlepší SNK tento rok a možná vůbec kdy.
to snad nebude potra lukasovi radi pujcime draka on si zajezdi zjisti ze ac se mu drak z nejakeho duvodu nelipi tak je skvelej a uzna ze se spletl a ze otirat o znacku bez jeji znalosti nebo kratkozrake .)
"slepého a nejspíš i hluchého blbce" bunižkničemu-počtu si i tady.Když pominu poslední větu používal jsem výhradně kopírovat a vložit,to už si příště dáte do držky?.
A co máš co kolem mě skákat ty ojo, když točím jiný. Byl jsi v pořadí, byl, tak se nemáš předbíhat. Co si myslíš. já mám jenom jedny ruce a jednu hlavu.
Prej NEJ JUMPY DNE :-))))))))))))) šak já jsem to taky tak myslel, že jsem tě netočil při tvých nej jumpech a pádech. To máš za to, že jsi mě netočil při mých NEJ OTOČKÁCH A VÝVRTKÁCH A POJEZDECH POJEZDECH DOPŘEDU A ZPĚT A TAM A ZPĚT!!!!!
Místo toho mlácení prázdné slámy raději nadhoď nějaký plán.. :)) Příští týden již budu mobilní, ale zase nebude sníh, takže co se bude dít??? Mám absťák. Co se dělá, když je takovéto období?
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138