Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Koooorl
23.2.2010
Title:To Oki a Euro

Oki ty si dacan ja te nemrdal za to že točíš ho ale že když ho točíš tak já kolem tebe lítam v nej jumpech dne a ty točíš jinýho borce šak neboj si to píšu ... :)

Od:Euro
23.2.2010
Title:

tak to fakt skláním... já když jsem zkoušel skoky, tak se mi taky podařil kros, ale potom pád na hubu.. :)))

Od:Oki
23.2.2010
Title:Euro

Tak to byl sám osobně Čikas, dost dobře to tam diktoval a ty jeho skoky byly super. Karel mi pořád nadávalal ať si uvědomím koho mám točit a ho netočím ale prostě musel jsem.

23.2.2010
Title:to kooorl

Karle, tak se mrkni, jestli mi to už trochu jde.. :) http://best.kiteforum.cz/viewtopic.php?p=3363#3363 Super to sport hoši.. a věřím, že si tady na homespotu, nebo někde poblíž, ale na vysočině ještě zajezdím... jsou tu opravdu ještě pořád skvělé podmínky. Rychlost slízání sněhu je fakt minimální.

23.2.2010
Title:Oki

já patřím k těm blbům, co to zkouší i v těch 2 m/s :)) a modlím se a marně si namlouvám, že to zapne. Ještě se tak nestalo, ale nikdy nevíš.. Jinak pojezd v 7, nebo 8 m, tak na to se nevyrovná samozřejmě nic. Mimochodem klucí, co je to za típky, co tam na tom videu skáčou na tom skočku na lyžích? Prima pokoukáníčko.. ;-)

23.2.2010
Title:To OKI a Euro

kluci že ho chudáka řežíte takových bunižkničemu se kolem vody motá a bohužel motat bude nejlepší je je ignorovat přece si nencháme kazit takový luxusní pojezd jako byl ten včerejší mně bolý celý živočich ale krááááásně :)

23.2.2010
Title:to pan Kladívko

to mi nedelej toto to mi nedelj :) na tu kameru sjem s enemel divat mam skazený celý den :)

23.2.2010
Title:Euro

No já nevím proč mu tak ty OR leží v žaludku. V neděli jsem to byl totiž já ten "borec se 14" na kterého poukazuje a kterému to nejelo. Ano nejelo mi to zatímco těm ostatním to v těch 3m/s a v nárazech 4,2m/s to fičelo s rychlostí šneka. Taky nevím co očekával v tom mega fičáku od venturi systému. On totiž přišel, zeptal se proč nejezdím a zase odešel. A jestli to ho přesvědčilo tak asi jo. Já totiž nejsem z těch, který si tento sport vybral abych byl viděn za každou cenu ale proto, že z to mám radost jak ta fyzika funguje. Zcela určitě nemám požitek z toho, že budu za každou cenu mávat drakem, dělat osmičky abych se vůbec pohyboval a pak měl vytahaný ruce jako kdybych skládal 100 metráku uhlí, tak to ani omylem. A tak to bohužel v tu neděli bylo. To bylo na kopci samé k..va nefouká, bác a rany jak padaly jedny rybky za druhou i Pechiho mimo jiné. Tak jsem to radši zabalil a netrápil za každou cenu jak ostatní. Jediný kdo se trošku povozili byli majitelé komor, těm to jakžtakž jelo. To byli asi ti které ve svém přízpěvku vzpomíná co jezdili. Proto jsem ho nazval slepým a hluchým páč: nechtěl vidět a nechtěl slyšet. Měl přijet včera aby viděl, škoda, aji bych mu ho půjčil aby ho testnul. Tak třeba se ještě někde potkáme a já mu ho vrazím do ruky a pak a´t si píše co chce, no ne ?

23.2.2010
Title:Oki a jeho parta :)

Jsem rád, že Vám to do třetice vyšlo. Uplně chápu a vím, o čem mluvíš ve tvém emocí plném příspěvku. Já jsem "snoworagasmus" zažil v neděli, včera to bylo špatné a tímto potvrzuju, že nejen vítr, ale i směr větru je důležitý. Na mém homespotu je důležité, aby fouklo od jihozápadu. Jakmile to jde z jihovýchodu, překonává to zalesněné převýšení a je to rozkopané jak svině. Takže já si po nedělním snoworgasmu dal včera pojezd, kde jsem čekal, až se to opře, abych mohl vystřihnout nějakej ten jump. Něco se podařilo, ale takové, jako v neděli, že jsem si ho dal kdy jsem chtěl to nebylo. Ohledně venturi, tak nevím, proč do toho ten Lukáš tak šije. Já jsem ještě neměl možnost si podržet žádnou nafukovačku, ale myslím, že venturi určitě není lákadlo. Ale je to jeho názor, na to má každý právo.

22.2.2010
Title:Kooorl

Jo Karle a nemá vůbec cenu reagovat na ten příspěvek toho z prominutím "slepého a nejspíš i hluchého blbce" Lukase na Besťáckých stránkách ohledně venturi systému, ten hošánek vůbec neví vo co go.

Od:tom odry
22.2.2010
Title:

pravda, pravda. na Veseláku taky letecký den. Asi to neljepší nakonec :)

22.2.2010
Title:Dobešov potřetí

Tak dneska do třetice všeho nejlepšího co jsem kdy zažil. Dobešov naprosto luxus jakej jsem ještě nikdy nezažil a nejen já. Sice ze začátku kdy jsem vytáhl OR Rise 10m 2010 to moc nejelo, ale Koooorl mi půjčil 12 a já jemu svoji 14m 2009 a "peklo začalo". Karlovy polety a Jumpy a já jsem to fakt rozjezdil a na maximum. jsem fakt spokojenej jak nikdy před tím. Možná jsem zažil i snoworgasmus, protože mi bylo nějak teplo tam dole :-) . Kdo dneska nebyl na Dobešově prostě zaváhal. A jak se říká, "Kdo chvíli stál močíl opodál."

Od:pan Kladívko
22.2.2010
Title:Egypt

Tak sníh začíná slízat a je potřeba vymyslet co dál. V Egyptě se oteplilo začíná i fouukat dneska je tam parádních 9m/s a začínají příznivé ceny na pobyty. Mrkněte a přemýšlejte. http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=13 http://zajezd.invia.cz/egypt/hurghada-hurghada/royal-palace/tour-170677/?id=11685304 http://www.kitepower-elgouna.com/en/el_gouna/webcam/ Aloha

22.2.2010
Title:to kooorl

:) to nebylo konstatování, to bylo přání, aby si ste si hezky zajezdili a měli good wind.. :) Jinak kluci, musím se Vám pochlubit. V sobotu jsem rozbalil dráčka a bylo to jen tak na procvičení, mnohdy byl problém s nim jen odstartovat. Nevím proč, ale na neděli jsem nepočítal nějak s kitováním, ale když jsem po obědě viděl, že se hýbou větve u stromů, koukl jsem z okna na ten můj domácí spot a poněm letěl prah směrem od jihozápadu. Nedalo mi to a višel ven a skutečně, něco tam bylo. Nečekal jsem na nic a rozbalil vercajk. Hoši, takovej pojezd jsem nezažil. Byl jsem z toho, no ještě pořád jsem uplně hotovej. Krásnej stálej wind, dle mého tipu okolo 7 - 8 m/s. Odhaduji ze zkušenosti na kurzu na těch Kozlovicích u Přerova. Dokonce jsem už i šel do jumpů a několikrát se mi zadařilo. Jeden největší jsem měřil cca na 2 m do výšky, no a do dálky zhruba 5 m. Byl tam semnou brácha a ten to točil na kameru, takže hned, jak to zpracuje, určitě zašlu odkaz na vimeo.. Je to neskutečný sport.

21.2.2010
Title:Dobešov podruhé

Tak dneska Dobešov Azuro přeBestováno ale moc nefoukalo tak kolem 3m/s a to na moji váhu i se 14 Risem OR nic moc. No a než abych se dřel jak Bulhar tak jsem se na to radši vysral. Tak zítra do třetice a asi naposled na sněhu na Moravě. Tak dojeďte na Dobešov kdo může. Od 13 - 14. hod to má být OK.

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010