Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Oki
8.3.2009
Title:Jirka, Koooorl

Supééééŕ videjka. Kluci díky. A do nové kiteboardingové sezony přeji všem riderům good wind and good flies.

Od:Jiri
8.3.2009
Title:Stredolesi videjko

Cus ALL!!! Dodatečně sem přidávám odkaz na letošní poslední poježdění na Středolesí (sorry za špatný datum v titulkách...:-((( "http://www.youtube.com/watch?v=vwxmoOwQ6Mg"

Od:Koooorl
8.3.2009
Title:to all

omlouvame se nas programator nekde neco sprznil a nebezeli ceniky ted uz je to ok ale podarilo s eobnovit mysqel tabulku enkdy ze zari takze ne aby sjte ted nakupovali :) musim to nejdriv precenit :) zase :( diky oki za upozorneni !

8.3.2009
Title:To all

Deska další vydařený den na Nových Mlýnech tenotkrát v hojné účasti aruzo a slušnej víre pěkně nám ta sezóna začína :)

Od:mataspepa@seznam.cz
8.3.2009
Title:

jo ještě mail Ten s tím dotazem ne rebela 08 9 m cenu děkuju

Od:
8.3.2009
Title:

Ahoj ten ceník nejde za kolik by byl rebel 08 9 m komplet díky

8.3.2009
Title:Koooorl

Kubovi to taky nejede

Od:Kveta
8.3.2009

Aloha všem kiterům a kiterkám,včerejším dnem jsme zahájili sezonu 2009 na Nových mlýnech. Vítr stabilních 13 m/s a voda příjemných 4 C. Video a fotky budou později, protože Kooorl se asi zdržel na swingers párty v Hodoníně.

8.3.2009
Title:to OKI

mas blbe nastaveny prohlizec ale encham to proverit

7.3.2009
Title:Koooorl

Čus Karle, proč se nezobrazují ceny při kliknutí na ikonu ceník. Máš to nějaké dojebané, nebo co.

6.3.2009

Tak pozor tak na zitřek potvrdil účast i největší rider za kytes4fly a to sam velký Květa a mrdka v jedné osobě takže bude na co koukat :D

6.3.2009
Title:to M!chal

Cau ja lítal jne krátce sonica i trixe pokud jsi pokročilý tak bych asi volil sonika ale pisíni nebo brnkni Jurovi ten líta Sonica 11 ten ti poradi je to ten magor co chtel predvčerem litat na nový mlýny Jura 776 244 606 jinak na 85 kilo bych volil 12-13 m2

Od:M!chal
5.3.2009
Title:to dealers

dejte moudro - volím mezi kitem GK Sonic a TRIX,jenom se nějak nemohu trefit do velikosti - v současnosti mám bow 12 a odjedu wind od 6 do 12m/s doporučte mi velikost.Jezdec pokročilej a těžkej do 85 kilo.Dik

5.3.2009
Title:to Jura

hele víkendova předpověd vypada slibne přidáš se směr severozápad takže pláž pod pavlovem to jisti ...kdo se přidá????

4.3.2009
Title:Jura

No ja su teda dost velky magor ale bohuzel jsme si to črtl až včil a ty jis to asi mysll na dnešek tak jak jis dopadl kolik má voda ?

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

Nový kite od Ocean Rodeo SLE/C freestyle RAZOR

Nový kite od Ocean Rodeo SLE/C freestyle RAZOR

ZEN freestyle 2010 online

ZEN freestyle 2010 online

MAKO Freeride online

MAKO Freeride online

RISE XPD 2010 online

RISE XPD 2010 online

OCEAN RODEO 100 procentní garance