Dnešní dopolední Dobešov super jízda ale pouze na kopec. Podklad super žádná sněhová glajda, trochu mokřejší a bohužel žádný wind :-(. Teplota kolem 0 a sněžilo. Tak jsme ještě projeli Veselák, horší sněhový podklad ale taky žádný wind navíc mlha jak sviňa. Někde v dálce se motala skupinka kurzantů od Harakiri. Jinak nikdo. Snad zítra pokud se umoudří Winďák a pošle něco na kopec, a nebo ta proklatá Vysočina. Další víkend jsme uvažovali o Martinkách, nebo Vrátné tož uvidzime. Go high.
Co je to good wind aspon 8? a spíš to bude severozápad západu is u nás moc neužiješ :) U nás taky sněží ale větru nic moc a pírko hlásil že na dobešově svina prší :(
:) v Bohnicích budeš za chvilu,jestli to takthle půjde dál. Venku sněží, je tam jeden stupen nad nulou a fouká západ. Hezký pojezd a good wind.
Borci beru asi neopren opalovací krém lehátko ručník :-) Kua neésu už v Bohnicích ?! Doktore pomož ať něco zafůká! Začnu Dobešov když to bude sračka tak zkusím Veselák (na západ by to mohlo potlačit víc).
No jak tu začnem zavádět manýry ala Khouba tak skončíme dřív nbeo později všichni v bohnicích :) dneska masakr zítra kam (dneska je jako pátek)zítra je jako dneska ... no a je to tady kdo to říkal já to říkal!
Zítra odpoledne mám chlastačku tak kluci sorry ale musím někde poblíž:-) Vzhledem k silnýmu chcanci volím Dobešov páč je celkem vysoko a vody tam bude snad míň. Beru OKIho a vyrážíme tak cca po 9:30 hod.... Kondičně si dávám 7čku vína tak snad bude zítra aspoň trochu funět. Je to naše tradice co zavedl KHOUBA :-)
Sobota je jasná snad všude. Když plánuješ vysočinu, řekni mi přesnější souřadnice.. :) Rád se s Vámi budu dělit o spot.. :)
v kolik a kam? Aktuální předpověď z mého bydliště je, že tu ted (9:22) fičí a odhad na cca 5 m/s JV. Ze zkušenosti ale vím, že v tomto větříku za barákem, když pojedu na Jeníkov, či Štoky, tak tam to bude epes rades. Jinka viditelnost za barákem až k lesu.. cca 600 m.
Zítra Domaželice, ale budeto asi už i halfwater. Sobota nejspíš Vysočina s Pospou.
Zítra asi vyrazím směr vysočina mám jedno místo volné nepřidá se někdo už mám absťák!!!
A sakra, tak to je na prd... S tím nákladákem asi zapadnu, ale až cestou zpět ze Zlína.. :) Jinka mobil má Kooorl, ale kdyžtak pro příště 777 889 905
No zítra to spíš jde tam u vás nahoře na vysočině a né u Zlina potažmo Přerova raději s tím nakladákem jako zapadni u Fryšavi a vytáhni vercajk :)
Zítra předpověď už nic moc a napiš mobil a jak budeš poblíž (když už jedeš do toho Zlína) tak se ti ozvu, ale dřív jak ve 13. hod. to nikde nevypadá ale možná se to změní.
A jak to vidíte zítra? vyrzíte někam? Oki, co třeba ty Kozlovice? tvoje domácí arena.. :)
Tak už jsme zpět v rachotě. Byli jsme jen nad Potštátem. Foukalo okolo 4-5m, což je dost málo. Sníh mokrý ale měkký, takže dopadu po jumpech do měkkého. Jezdilo to dobře, ale málo funělo....
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138