Big respect ženám :-)
http://www.youtube.com/watch?v=UXBkXr6Ch-I
No já jsem, pátek a sobota pokládal pl. podlahy u zákazníka a v sobotu ještě navíc moje milovaná neteř VERUNKA slavila 4 roky a tam jsem prostě nemohl chybět, tak jsem oželel snowkiting. No a ty jsi v neděli nemohl a mě se samotnýmu nechtělo. Tož tak. Doufám, že to Ditka a Blanka v sobotu už konečně rozjezdily a máme se naco těšit. Go high.
Čus, co jste kiteři přes víkend dělali, že tu nejsou žádné reporty? Já, dcera Dita a Michal s ženou opět Dobešov. Učili jsme holky a dařilo se. Tady je odkaz na fotky: http://picasaweb.google.cz/prikryl.jiri/Dobesov1322010?feat=directlink
Karle, kua sleduj dění na těchto stránkách a pročti si všechny odkazy. Máš tam nějaký dotazy už pěkně dlouho a ty na ně s.....
No, jestli máš vodu 500 m od baráku a prachy ti přijdou až v březnu, tak to už jdi do nafukovačky , ta tě chytí rozhodně a až začneš jezdit vodu, tak zvládneš i land a snow s nafukovačkou. Některé značky (díky Bohu) se nešijou ve Vietnamu a v Číně a proto se snima dá jezdit i land a sníh v pohodě.
no ja čekám jen na prachy které dorazí v březnu no to je škoda že zrovna žadna už není skladem. Budete objednávat 5kovou řadu někdy? kolik by asi byla její cena odhadem?
jak říka OKI bylo to za komplet ale už nejsou a další ani objednávat nebudu
Určitě RTF
ta montana je taky RTF nebo to je cena jen za kite?
Petře podle jak to píšes tak jsi rpavděpodobně koupil nějakou otevřenou komoru na ručkách nikoli baru aspoň že tak protože más našlápnuto se zranit jak řepl peca minimálně se vydej někam kde borci jezdí a divej se ptej nebo ideálně písni od kud jsi a buď se tě ujmu nebo ti doporučím dobrou školu v tvojem okolí
být tebou radši bych navštívil nějakej kurz nebo si udělal výlet někam kde ostatní jezdí určitě ti rádi poradí. U kompa můžeš tak leda projet youtube tam taky ledacos pochytíš ale to už je na tobě
Zdar pánové. Potřeboval bych trošku poradit. Koupil jsem draka. Nikdy jsem pod ním nestál a vpodstatě neznám ani nikoho, kdo by toto z mého okolí provozoval. Ale proč to nezkusit, ne? Tak tedy teď jsem ho vybalil a ouha, jak mám spojit ty ručky se sedákem. Nevím ani jak se to jmenuje a jak to sehnat. O navázání těch šňůr na draka ani nemluvě.
1. 14m na tvých "vyzáblých" 75 kg je opravdu dost a myslím si, že i 11m Neo s tebou při 6m/s zacvičí jak se patří. Neo má obrovský tah, vím o čem mluvím, páč jsem vlastnil Neo 11 a s mými 94 kg si v 6-8 m/s dělal co chtěl. Takže bych doporučoval pro tebe tu 8m, max. pokud jsi dobrý jezdec a máš už nějaké zkušenosti tak 11 do max. 8m/s. Jinak tě drak sebere k čertům. 2.Rozdíl mezi uzavřenou komorou a otevřenou je markantní. Celkem bych se přikláněl k těm hodnotám, které uvádíš. Neo startuje od 4m/s. Čus Go high. Oki
zdarec lidičky v sekci HQ Kites\Neo mám dvě otázky mrkne tam na ně někdo pls.?
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138