alespoň si jezdil..
doprčic, že jsem nejel radši na Dobešov, než jezdit sám na Veseláku
Tiše závidějící pohlížím na video a zatlačuji slzu v oku. Kurňa, jak je možné, ta vysočina byla uplně vyplá??? PS: podávám si inzerát někam k Přerovu. Znění má "hledám byt"
Jirko diky za videjko fakt dobrý :)
Kdokoli s Přerovské patičky potvrdí ze dneska na Dobešově neskutečný ale neskutečný luxuuuus
ono bude funět i na moravě
Sobota, Jeníkov, co na to kluci z moravy?
Hele Karle, já si jen do Tebe s Northem šťouchl :-))) Však to také bylo se smajlíkem..., tož se hned nečerti a polepši se. Těším se na zejtřek, doufám že to vyjde. To OKI - napsal jsi to hodně dobře. Navíc když někdo někomu řekne nebo napíše co mu na které značce nevyhovuje, tak to přece nemůžeme brát jako pomlouvání té které značky. Já měl v ruce kity OR, Naishe, Besty a nakonec jsem zvolil North. Ale každý z těch značek měl slabší a silnější stránky, který další rider může vyhodnotit zase klidně naopak, protože zkrátka preferuje jiné vlastnosti kitu. Navíc jezdím kite také hlavně proto, že komunitu okolo kitingu tvoří převážně pohodoví lidé. Cus bus. Zejtra konečně foukne, už mám absťák....
Děkuji pokladníku. :-)
Máš pravdu předsedo!
jirko tka zaprve je to tak jen z poloviny na webu si pač jsme fešák a fotogenickej ale s drakem malokdy protože když jezdiš tak tě moc nefotím pravě proto ze nejzdiš OR to ma logiku ale ja se teda polepším ale zase kdyzž dáváš jumpy tak tě točím i to sme dávám viz Kokorák takže mi trochu křivdíš. Za druhé to stím kopresorem do auta sjme zkoušel ve španělsku a ten muj to sice nafoukal po pul hodine ale nedokázal dosta dotubek potřebný tlak takže je to anprd :(
No a k té diskuzi na kiteforum.cz: fakt se bavím, nad příspěvky některých diskutujících inteligentů,. proboha ať si každý jezdí na čem chce a co mu vyhovuje. Když si někdo myslí, že Best je best of the best, tak ať, má na to právo, neberme mu to. My tady, co fandíme kites4fly a Ocean Rodeo, tak jezdíme JE, a ještě jsem si nikdy nevšim, že by tu někdo zpochybňoval nějakou jinou značku. A jsou mezi námi v partě ti co jezdí Northy a Besty a jsme kámoši jak prase. No ne,? Takže Go High a serme na žabomyší války a přejme Besťákům ať se jim daří a možná ještě do znaku i okřídlené žáby a myši :-)
No já už jsem s touto myšlenkou koketoval a myslím si, že kompresor na 12 V asi nebude to pravé ořechové , a že by hrozně dlouho trvalo nafouknutí draka. na Mušováckých stránkách vydali zlepšováček nafukovaní kajta pomocí vzduchové 2,5 litrové láhve používané potapěči. Já jako "aktivní" no poslední dobou spíše neaktivní potapěč, který vlastní kompletní vybavení včetně lahví jsem uvažoval o této variantě zakoupit menší láhev tak 5ti litrovou a nafukovat s její pomocí, ale: láhev je plněná pod tlakem 230 bar, takže potřebujem zredukovat tlak vzduchu na takovou míru aby tě to nevyliskalo. proto se dávává na lahev redukční ventil tzv 1 stupeň, který zredukuje tlak na cca 10 bar ale i to je pořád hodně a proto potřebujem ještě druhý stupeň a to už je v podstatě dýchací automatika, která zreduje tlak na tlak vzduch okolní a ten právě potřebujem a to bohužel stojí nemalé peníze i když použijem nějaký bazar cca i s lahví to přijde na nějakých 4 - 5 tisíc. Takže závěr: radši se při nafukování trochu zahřeju a zanadávám do zasraných nafukovaček a radši budu šetřit na dalšího kajta. Tož asi tak.
No, kompresorek je řešení, ale u auta.. když bys to měl někam třeba odnest... no pravda zase, že proč sebou tahat lahev stlačeného vzduchu, ale pořád se nechá.. není to nic těžkého, dokonce jsou i různé velikosti. Horší je to potom s doplnováním. My to plnili vždy u hasičů, ty na to maj kompresor. No, něco zkusím vymyslet, ikdyž na komoru mi to bude asi k ničemu.. :))) jedině, kdyby nefoukalo, že bych to odstřelil... :)))
Zdeňku, s naší partou je to tak, že skoro všichni jezdí Ocena Rodeo kromě mne. Já jezdím North ( a autem v Peugeotu) :-))). Vzhledem k partii a k tomuto webu to má vliv pouze na to, že nejsem tady na webu na fotkách, protože jezdím konkurenční značku :-))). Kooorle, je to tak? K foukání kitu mne napadá takovej kompesorek do auta na 12V. Nezkoušel to někdo? Khouba ho má doma, takže to asi půčím a zkusím.
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138