Ty sičáku. :)) Otázka k foukačkám a jejich příprava. Nepřemýšlel jste někdo někdy nad tím, místo pumpy si vzít zásobu vzduchu? Jsem, nebo ted už ani ne, bývalý paintbollista, takže stlačený vzduch, nebo CO2 byla nezbytná součást pro tuto hru a proto mne napadlo, kdybych použil bombu se stlačeným vzduchem na nafoukání kitu? Je to jen taková otázka do placu..
Já rád věřím tomu že nejsme žádný tabory všichni jezdíme s větrem v zádech a jsme na tom závyslí to nás spojuje a nic by nás nemělo rozdělovat. no a s těmi poryvy --dobře ti tak měl sis pořídít nafukovačku :) ale to už je ohrana story tak snad brzy někde na spotu
Kluci, abyste byli v obraze, ti co chodíte počíst na www.kiteforum.cz Jsem to já, který tam píše pod nickem Euro. Není to nějaká schovávaná, nebo tak. Já mám ve svém okolí přezdívku Euro. Říkají mi tak proto, protože se již nějakých 12 let zabývám výrobou eurooken.. :) No a na kiteforu tam s klukama hovořím o tématech, která mne zajímají, není v tom nic, abyste si mohli myslet, že hraju na nějaké dvě strany. Od Karla a od Vás tu chytám informace, jako začátečních o dracích hlavně ocean rodeo, ikdyž mi byli podány i jiné, cenné infromace o jiných značkách. Ještě jsem uplně nepropadl do prostřed kiterů, tak nevím, jestli se to tu dělí, či nedělí na dva, nebo více táborů a doufám, že ne. Jsme jedna banda a jestli jezdím v peugeotu, mercedesu, nebo trabantu je snad jedno. jezdím na tom, co se mi líbí a co mi vyhovuje. Kooorl, jak jsem ti říkal, spot za barákem, který mám v tuto chvíli jediný přístupný není nějaký extra, takže toho zatím nemám moc natrénováno. Pravda, že jsem při těch poryvech a slabším větru prkno už ze vzteku zahodil a nasadil lyže. V pátek jsem si konečně zajezdil a rozrejdil spot od kraje ke kraji. Ale jak říkám, poryvy jak prase a slabší vítr není zrovna ideální pro naučení s komorovým kitem (to mám z doslechu :)). Pokusím se co nejdříve zmobilizovat a vyrazit na nějaký lepší spot, kde se snad i potkáme. Moc se těším na nějakého blázna, který mi půjčí na vyzkoušení nějaké to ouško (ocean rodeo).
Zděňku tak co jaky děláš pokroky? nějaký fotečky nebo držkopády ?
ne zitra ne zitra jedu jen s ebavit zadna prace vecer ti brnknu
jasně, nějak to provedem. Budeš mít s sebou kurzanty?
tak ja se pokud muzu k vám nasomruju do auta ju? jen otevrete kufr a ja nacouvam :)
tady okolo Přerova je taková ledovka, že to nemá cenu. Preferuji Dobešov, případně i něco jiného výše položeného, ale ledovka mne neoslovila. Jestli tady něco nakydá, tak to vítr z toho okamžitě sfoukne. Čtvrtek jsme zatím domluveni s Pospou na odpoledne.
pokud nakydá tak Kozlovky Melrose Place, Kokorák Hill nebo Dobešov Hill. Má foukat SV ne?
Tak kam ve čtvrtek vyrazíme? mělo by trochu nakydat a vítr luxus!!!
viš že mně se pletou písmanka to mělo byt nebudou ne nebudu ale i tak si myslím výsledek stejný .)
Šak o tebe se taky vůbec nejedná, já se potřebuji prosadit ve světě, minimálně v Kanadě. Takže na tvůj zájem seru. :-)
Oki kdo jednou twou show zažil si stím vystačí na dost dlouho takže myslím ze asi nebudu mít zajem :)
Oki, ted si spousta kanaďanů a nejen ti, říkaj, ty voe, co je to za borca.. :) Nepojede někdo z Vás zítra na Jeníkov?
Hej Karlos a poslals jim i moje tel. číslo kdyby náhodou měli o moje show zájem?
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138