Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Oki
8.2.2010
Title:Koooorl

Tak to je nádhera, tak přece ty moje show k něčemu byly. Už su na ofic. stránkách Ocean Rodeo. Teď už jenom čekám až mi zavolá Linn Svendsen, že chce autogram. :-)

Od:Koooorl
8.2.2010
Title:to Jirka

Jirko ale konala ale až na Dobešově podle toho co jsem slyšel tak show zase byla ale slíbil jsme že neprozradím zdroj

8.2.2010

Jirka píše pravdu, šeksny jsem nechal doma, tak jsem se musel jenom koukat. Ale stejnak to bylo brutus, respekt klukům.

Od:Jiri
8.2.2010
Title:to Kooorl

OKI, respektive "one men show" se tentokrát nekonala. Oki byl jen pozorovatel našeho krasobruslení. Ale odpoledne kluci byli na Dobešově už beze mne, takže nedočkavě čekuji nějaký ten reportík...

8.2.2010
Title:to Jiri

hezky videjko a kde je OKI a jeho pojezdy nikde jsme ho tma neviděl :)

7.2.2010
Title:to all

Cus, video z dnešního dopoledního ice-snowkitingu zde: http://www.youtube.com/watch?v=UulFTaRzq1A

7.2.2010
Title:to Přerov group

Hošijak zítra dokurzuju tak vám volám a přesunuju se za vama tak mějte někdo u sebe mobil kite hard

6.2.2010
Title:Jiri

Tož, baď, útro nemóóóžu, ja mosím squašovať a bedmintonovať s mójů staruchů. O dvanactej su v kozlovkách. Aj Pospa prý dorazí se svojů.

6.2.2010
Title:to Oki

mluv jak Ti zobák narost :-) S Kubou jsem domluven na osmou někam.., ještě nevím kam. Asi podle toho kde bude funět. Páč dle windguru má funět již dnes večer a nic tu není, tak asi Dobešov, ne? Jedeš hned ráno? vykašli se na squash a pojeď hned ráno!!!!

6.2.2010
Title:Jiri

Kozlovice Melrose Place, Kokorák Hill or Podolí flying field. Go high or go home.

6.2.2010
Title:to all

Jede se někde zítra dopoledne? Zatím jsem předběžně domluven s Kubou, (zatím nevím kam) ale mělo by dopoledne trochu foukat...

6.2.2010
Title:to OKI

spíš tu desítku tady buší už kome 11 jsme měl 12 zataženou a stejně tři metry zádná míra :)

6.2.2010
Title:to Jaris a all

Tak to byl masakr chvilkama sem nevedel kde je nahore a kde dole mazec mam aj nějaký videjka a foto ale luxus pokud to dneska je jen predzvěst zítřka tak se zítra máme na co těšít !!!!!!!!!!!!!!!

Od:Jaris
6.2.2010
Title:to Koooorl

Já bych šel taky pohonit,ale nemám co .

6.2.2010

Deš si pohonit svou 12 za kopec? Tak to já půjdu zítra pohonit svou 14 za Přerov do Kozlovic :-)))))

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010