Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Koooorl
6.2.2010
Title:to jaris

no dovol mi tu mame porad neco zajimaveho ale asi tusim co myslis :)nic začlo foukat jdu pohonit 12 na kopec za barakem :)

Od:Jaris
6.2.2010
Title:to koorl

Musím Tě pochválit Karle, protože jsi dal po dlouhé době něco zajímavýho na stránky.Určitě víš o čem mluvím. Jen mě mrzí,že jsem se nemohl zúčastnit natáčení i když jsem byl osloven. Snad příště?

Od:Zdeněk
5.2.2010
Title:

No je to pech.. ale dneska jsem už si i pojezdil, ale jihovýchodní vítr mi tady na to spotu nejde.. je to kousek za lesem, takže je to nějaké potrhané.. jihozápad, nebo západ už je o něčem jiném.. :) potrénoval jsem dneska trochu, ale pořád mám pocit, že dělám něco špatně.. prostě neni normální, aby mi pořád sjížděl na kraj okna, ikdyž se snažím mávat, jak svina. Dnes jsem dokonce zkoušel na místo mávnutí dosdit kiteloop.. :)) hoši, to je záběr.. :)) ale v to slabším větru se to nechalo..

5.2.2010
Title:To zdeněk

Jo když se daří tak se daří to mi dneska řádili na Kokoráku vítr mohl byt lepší ale i tak se nám všichni kurzanti rozjezdili a ostatní taky dali pogres se příště přidej samotnému ti to nějak nejde :)

5.2.2010
Title:to kooorl

No, bohužel volno si vzít nemůžu, takže tu jen tak koukám na ten spot z kanceláře a slintám, jak tam fouká.. doufám, že to odpoledne bude fučet taky. Já nikam nevyrazím, protože jsem ještě k tomu včera měl kolizi s autem, takže nepojízdné... Nechápu, když někdo nevidí do křižovatky a přesto si tam couvá, jak kdyby mu to patřilo.. na tom sněhu už to prostě něšlo dobrzdit.

4.2.2010
Title:To Zdeněk

No já se divil že s echystáč dneksa když to má jít až zítra :) se hod zítra marod a to půjde neboj se ti nedivím já už mám taky absťák jako blázen chystáš se zítra někde?

4.2.2010
Title:all

Naprostej propadák ten medard.. dopoledne se to tak válelo a když to po poledni mělo zesilovat, vyrazil jsem a hádejte.. větší průvan je v baráku a i při zavřených oknech.. no to je k vsteku, to jsem si bral v práci volno... stál jsem na tom naposled o víkendu a strašně mi to chybí.. :(

3.2.2010
Title:all

Tak na vysočině fičelo celé dopoledne, ale nemohl jsem, tak jsem se modlil na odpoledne a jak k vsteku to opadlo, když jsem chtěl vyrazit.. No hrůza.. dal jsem si tu práci s rozbalením a tu mou komoru jsem dokázal dát dvakrát do vzduchu, po třetí se to nedařilo, ani za pomoci manželky.. :))) prostě tam bylo asi tak -1 m/s. Ale zítra, jestli padne předpověď si to vynahradím a beru si v práci půl dne volno... :)

3.2.2010
Title:To OKI

Moc se diváš na bednu chlape :) ale je fakt ze v patek konečně prubneš to tvoje nové XPDčko :) desítka bude možna aj mocmraději ti vemu moji šestku mně se ozvali kurzanti takže pokud to nebude moc silné tak budu v pátek celý den zase kurzovat ale i to někdo musí dělat :) jinak dneksa den na chocholouška

Od:Oki
3.2.2010
Title:All

V pátek Domaželice Hill a v neděli Kozlovice - Melroce Place.

2.2.2010
Title:To Honza

tak ta bude moje si ji příště vemu chystáš se zítra někam?

Od:Honza F.
1.2.2010
Title:Kooorl, Khouba

Zdarec, zůstala mi v autě něčí červená rukavice Atomic.

1.2.2010

Přes noc ani moc ne.. ted to tu tak pletuje, ale žádná velká nadílka. Na spotu je půl metru, který ale není nějak tvrdý. Hodně špatně se v tom chodí, ale jízda je bezkonkurenční.. ještě jsem nenarazil na místo, kde bych se nohou neprobořil méně, jak půl metru ;-) Zítra by mi to taky šlo, ale až odpolední pojezd a to nevím, jak na tom budem s větrem.. spíše se tam něco rýsuje na středu.

1.2.2010
Title:to zdenek

jo rad dojedu a pidam se a pojezdime a odstranime poslední pidi mouchy dneksa nemuzu ale od zitrak kdykolis taci den predem benknout a kdyz nebudu kurzovat tak sjem tam jak na koni taky u vás dneska pres noc prikidalo?

1.2.2010

bylo to výborné, vítr nebyl takový, jak hlásili v pátek, takže parádní podmínky.. tipoval bych tak na 7 m/s, oproti předpovědi 10 a více.. :) Jestli pojedete na vysočinu, rád se s Váma někde srazím. Potřebuju radu, mám pořád problém na tom prkně. Rozjedu se, ale po chvíli končím. Neudržím draka v místě, kde má tah, rychle mi sjíždí na kraj okna :((( takže až budete na vysočině, rá se přifařím :)

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010