S úterkem se mnou bohužel nepočítej. Mám tam již plánované schůzky. Leash - až pojedeš do PR, tak ji prostě vem a někomu předej. Určo se letos ještě uvidíme...
podle čeho se mám řídit při koupi nových 25m šňůr, stačí 100/200 nebo 270/270 a co ty čísla znamenají
Cau jirko zustala mi tvoje leash sorry ti ji vemu třeba v uterý co ty na to nedáme vysočinu na celý den?
Tak jak jis vcea dopadl stalo to z ato ja myslim ze luxus ne na vysičině to včea šlo moc hezky!!
:)) Dobrá rada ;-) ale snad si trochu pojezdím.. :) mám v záloze lyže.. ;-)
No zítra si to vynahradíš neboj :) ale opatrně bude foukat asi vic než dneska když tak to odstřel a bež na pivo :)
Tak dnes nic moc.. když jsem na to vlezl, jen tak se to válelo :(. Když jsem z toho při tmě slezl, začlo trochu fookat, tak snad zítra.
Škoda :'-(. Já jsem odjel na veselák a nic moc. Dík za číslo, určitě se zase ozvu, když je všude tolik sněhu, ale přes víkend budu na jeníkově.
My jsme plánovali pojezd s Kubou dnes od 14. hod. zase Domaželice nebo Kokorák, ale Kuba chrápe po noční jak zabitej a nemůžu ho zaboha vzbudit. To mě pěkně nasralo. A tak tam pěkně fóóóó´ká. Michal plánuje zítra ranní pojezd asi Kozlovice. Tel: 608968466 Pospa když tak se sním domluv. Já zítra nemůžu, makám.
Ahoj, nevíte tu někdo o nějakým pěkným spotu okolo Mladý Bolky? :)
dnes to vypadá na pojezd kde koliv. Takže já jdu zkusit spot za barákem. (Humpolecko) Zkusím Vám hodit skrz Kooorla foto spotu.
Plánujete dnes pojezd ? Že bych se přidal, ať nejezdím sám.
Zdeno v pohode nemáš zač ja nic neudělal :) dneska to byl luxusní pojezdík s říše snů. Tak příšte se snad přidáš i ze svým novým mazlíkem :)
Tak Vám to pěkně vyšlo teda. Já jsem dneska nasál svého mazlíka do začátku a zítra mi tu za barákem poběží zhruba něco okolo 5. Takže s tou desítkou to určitě půjdu vyzkoušet. Ze soboty mám vítr, takže mazlíka asi nechám doma. Přecjen s 10 m komorou v 20 m/s, na to fakt nemám.. :))) Doufám, že se co nevidět potkáme na nějakém tom spotu. Zatím budu trénovat a trénovat, co to půjde. Kooorl, díky moc za pomoc při nákupu.
Nejen, že neudržíš co ti 5x řeknu, ale neudržíš ani moč a natož tak stolici. :-) Kdesi u Přerova vesnička Domaželice zove se.
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138