Tak jak ja zajezdil luuuuuuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxuuuuuuuuuuuuuuuusnnnnnnneeeeeeeee tak stabilní vítr nepamatuju a aj jsme se opálil obloha uplně vymetena sních krasně stuhlý prašan no parada!!!!
No byt to na vysočině tak neváháme a podpoříme vás hojnou účastí ale Adolfof je trochu z ruky takže ja budu spíš kurzovat ale můžu klukum hoidt na stranky upoutávku jestli jim to bodne
Dojeďte na Adolfov na závody!!!
Jo, sobota a neděle, Kokorák Hill, nebo Podolí Hill.
Tak neskutečně krásně nakyda aj se to hezky nalepilo na ten led a zase nezafouka ja se asi dám na šachy bo nevím. U nás na polích cca 10 cm zmrzleho sněhu s ledovou krustou a na tom nalepeného 20 cm nového mokrého sněhu tak teď už jen ten vítr. Chystá se někde někde za větrem ?
Dneska snad nejluxusnější kurz jaky kdy jsme meli podmínky jak ze žurnálu foto pozdeji ted jsu trsat ale mazeeeec !!! kdo neska nelital udelal chybu vítr stabil a azuro!!!
zítra zkusíme náš "tajný spot" Podolí letiště tak kolem oběda, až se trochu uklidní nárazy.
Čus kluci z přerova a okolí nepojedete teď někdy na Veselí??
Co největší vrata. :-) Čus
Lidi, loni jsme začal s kitem na tříkolce a můžu pouze litovat, že jsem tento sport neobjevil dříve :) koncem ledna jedu na dolní moravu, tak snad se tam najde nějaké místo a wind a zkusil bych to i na boardu. a v létě hurá na vodu, Mohli by jste mi doporučit (poradit jak velkou a jakou) desku na vodu???nevím podl ečeho vybírat (výška 190cm, váha 90). Díky za jakékoliv rady
Za těchto sněhových podmínek prakticky všude ale Mlu a Jud si chváli Klentnici
Docela bych v neděli někam na moravě vyrazil, poradi mi někdo kde by bylo super poježděníčko? Dík
já dal dneska jen tak hodinku na zkoušku co to se mnou udělá a myslím že uz dobry že od vikendu jsme zase akční
ŠMEJDI :)
Cus all, hlavně Kooorl :-). Jsme s Michalem doma, totálně zničení. Jezdili jsme v kuse 5 hodin v prašánku, prostě zatím nejlepší letošní snowkiting. Příště určo dáme vědět. Jiri
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138