Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Koooorl
13.1.2010
Title:To Jirka

Se ti nemůžu dovolat dej mi pka echo jak jste dopadly a pošli foto jestli budeš mít zatím zdar a super žes dal vědět až vyležím toho bacila tak se příště přidám tak zase hoď echo

13.1.2010
Title: to Jud

No ja měl ten kurz a super ale je fakt že se člověk musel dívat kam jede občas tam byly vyfoukané plotny ale jinak super den!

Od:Jiri
12.1.2010
Title:Vetrny Jenikov

Cus, přerovská parta se chystá zítra testnout spoty okolo profláknutého revíru Větrný Jeníkov. Přidá se někdo?

Od:jud
9.1.2010
Title:to Karlos

Zdarec Karlos, tak jsme s mluem vcera testli kletnici, ale bylo tam mraky snehu, ale podklad tomu chybi. Na zacatek jsme z toho nebyli vubec nadseni ... celkem nas to zklamalo. Snehu a windu dostatek, ale jizdu hodnotime dost negativne ... no a dnes to zatim vypada no wind :(((!!

8.1.2010
Title:to pan Kladicko Jud a Mlu

tak chlapy jak? my dneska luxusní kurz i pojezd Co na klentnici jak to vypadalo?

7.1.2010
Title:to Jud

No já chtěl jet zítra na Klentnici s vama když o ni tak básníte ale nakonec jsme musel dat přednost kurzantům a mam Pa,SO,Ne uz domluvený kurzy takze zalítám nejdřív v pondělí ale určo vám zítra brnknu jak to tam vypada

Od:jud
7.1.2010
Title:KKF

Zdar Karlos, jestli vsechno pujde jak ma a neco nakyda spolu s windem, tak jsme s mluem v klentnici. Co na to kite4fly, kde se bude nachazet ???

Od:Oki
7.1.2010
Title:Kooooorl

A kdééééééééééééé :-)

6.1.2010
Title:TO all

a je to tadýýýýýýýýýýýý!!!

Od:Karel
5.1.2010
Title:to Dino

Zdravím alšího adepta závisláka. Jestli řešíš prachy, jdi do nafukovačky. Mám teď na sníh nafukovačku a je hodná. Jen je problém se startem, přistáváním a hlavně s restartem. Většinou se neobejdeš bez nutnosti pomoci druhého. To považuji za hlavní nevýhodu proti komoráčům. Výhodou je možnost použití na sníh i na vodu. Hlavně nechoď nikdy sám a měj respekt!!!! Hodně začátečníků skončilo dřív, než vůbec začli jezdit, protože všechno hrrr a sami. Good wind!

5.1.2010
Title:Veselák

A ještě jednou pár fotek z nedělního Veseláku od neznámého fotokitera: http://picasaweb.google.cz/matus.rene/SNKVeseli312010?feat=directlink

Od:dino
5.1.2010
Title:koooorl

Děkuji moc včera jsem ještě brouzdal po internetu takže jsem si na pár věcí odpověděl sám, tedy tím jastli komoráka nebo nafukovačku a o velikosti a váze.. ale každopádně moc a moc děkuji za rady a vážím si toho.. Tak ať to vám všem kiterům lítá :o)

5.1.2010
Title:snowkiting

jak tak koukám na windguru, tak podle něj nás čeká od pátku minimálně 4 dny soustředěného snowkitingu na půl metru prašanu :-) Máte všichni nachystané nádobíčko a u šéfů nahlášenou dovolenou????

5.1.2010
Title:to dino

cau dino no je důležité jestli chceš s drakem zkoušet jen snowkiting nebo i kiteboading na snowkiting se používají spíš komorový draci na kiteboading a i snowkiting můžeš použít nafukovačku. pak záleží na váze a od toho s eodvíjí správná velikost draka ať už komory nebo nafukovačky. Vážíš li kolem 80 kilo tak je ideální začít s 12m drakem a na značčce nezáleží musí to být BOW SLE nebo delta kite tyto už jsou pro začátečníky bezpečné pro začátek dej ruky pryč od C kitů dají se sehnet velmi levně ale spíš ti ublíží. Take nekupuj drak staršího jak 2007 starší drak nebude tak bezpečný a pravděpodobně by se ti rozpadl pod pod rukama. Na výrobci drak už tak nezáleží ja bych ti doporučil Ocean Rodeo RISE logicky protože tyto draky prodáváme a máme snima skvělé zkušenosti a nejen mi ale ty se špatně zhání jeté mám tu už jen 6,12 m za rozumnou price. Snad jsme ti poradil shenuto podrtrženo nekupuj žádný C kite a nic staršího 2007 dívej se po SLE, BOW, FLAT, nebo DELTA a na značce vůbec nezáleží

Od:dino
4.1.2010
Title:Poraďte začátečníkovi

Zdravím chtěl bych poradit ohledně začátku a výbavy do začátku. Je jasné že na začátku je nejlepší nějaký kurz nebo mám známého co lítá tak možná to zvládne on. Chtěl bych poradit ohledně prvního kita co jsem se kde dočetl tak by měl být pro začínající Ozone Instinct lite, ale cena je dosti vysoká. Proto jsem hledal dál a našel Kite komorový BEST Trainer 07 - 3m zde je cena poměrně nízká a co se píše na začátek ideální. Ze začátku bych se chtěl naučit lítat s kitem a věnovat se snowkitingu, proto velice ocením vaše jakékoliv rady a doporučení. Děkuji.

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010