co to meleš tebe ten prasečí vir už fakt dostal nekroutí se ti už aj ocásek? jaká plzeňská fakulta?
Hle flysurfr jsou velmi kvalitní draci záleží jak dobrá t anabídka je spíš bych s epozastavil nad tou velikostí to už je fakt obr a je potřeba se zamyslet jestli te baví jezdit ve třech metrech ja osobně si na 2010 už velkého drak kupovat nebudu pokud nebuší aspon 7-8 metrů tka to neni kiteboarding ale zevlovačka pro starý babky pokud chceš flysurfra tak si kup raději nějakou osmičku to bude pak diktát na 17 se vybodni te s eněkdo chce zbavit protože je to mamut a nevyužiješ ho akdyž jo tka si to neužiješ! toď můj názor
Dostala se mi celkem v pohode nabidka na Flysurfer Psycho III 17m. Co si myslite o tom kitu? Chtel bych to na takovou osobni zbran do low windu, muzete mi ho doporucit? Nebo je to uz velky zabijak? :)Dik!
Teda Karle............. plzeňská fakulta?
Kubo ne pohoda draci se sice parkují mezi stromy ale startujes na pláži ty jsi ve vode a nekdo ti to hodi a v pohode i přistání se da jsou tam dve tri mýsta kde jsou dost velke rozestupy emzi stromy nevím jak vletě když jsou olystene ale ted v pohode doporucuju na jižní směry super!!
Tezka zavist, uz se tesim na report!! Btw: jaky je tam spot v tom Breitenbrunn? Jeste jsem tam nikdy nebyl, ale na Netu jsem na to moc chvalu necetl...
Zdar kubici tak dneska mel byt na NM moc velký nášup (ja byhc to ze 6tkou dal) tak jsme nakonec vyrazili na Breitenbrunn na nojziku a mazeeec nalozene na devítky stabil a sem tam vykouklo slunicko na vodš cca 20 rakosniku luxusní pojezd suchý neopreny opět poskytli max konfort report az zitra ted se musim venovat drahe polovicce :)
Dnes také jen office, bohužel. Jen jsem koukal z okna a slintallll....
( s )---:)
Dneska sem toho nemohl využít:(Všichni museli makat nebo co:)Tak sem aspoň vletěl na pole na MTB a trochu to projel.I z 8,5kou to byl docela frkot!:)Každopádně čekám report z NM!!!!!Chus
Kurnik kitoval bych jak pes, ale dnes uz musim byt zavreny v officu :( Tak pak dej aspon vedet jak busilo!
Planujete dneska (v pondeli) Nový mlýny nbeo zase Samorin ?
jedu do Samorina, presne tady to mas i s popisem cesty ;) http://www.windsurf.sk/online/spoty/spot.asp?id=135
To Kuba. Jo, kam presne se jede - Kalinkovo? Posli mi prosím textovku na muj mobil - viz pet prispevku nize. Jiri
Měli bychom tam být okolo 11 hodiny. Jedem na 100 pro. Doufám že tam budeš ...!!
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138