Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Koooorl
2.12.2009
Title:To Oki

co to meleš tebe ten prasečí vir už fakt dostal nekroutí se ti už aj ocásek? jaká plzeňská fakulta?

2.12.2009
Title:To Kuba

Hle flysurfr jsou velmi kvalitní draci záleží jak dobrá t anabídka je spíš bych s epozastavil nad tou velikostí to už je fakt obr a je potřeba se zamyslet jestli te baví jezdit ve třech metrech ja osobně si na 2010 už velkého drak kupovat nebudu pokud nebuší aspon 7-8 metrů tka to neni kiteboarding ale zevlovačka pro starý babky pokud chceš flysurfra tak si kup raději nějakou osmičku to bude pak diktát na 17 se vybodni te s eněkdo chce zbavit protože je to mamut a nevyužiješ ho akdyž jo tka si to neužiješ! toď můj názor

Od:Kuba
2.12.2009
Title:dotaz

Dostala se mi celkem v pohode nabidka na Flysurfer Psycho III 17m. Co si myslite o tom kitu? Chtel bych to na takovou osobni zbran do low windu, muzete mi ho doporucit? Nebo je to uz velky zabijak? :)Dik!

Od:Oki
2.12.2009
Title:Kooooorl

Teda Karle............. plzeňská fakulta?

1.12.2009
Title:To Kuba

Kubo ne pohoda draci se sice parkují mezi stromy ale startujes na pláži ty jsi ve vode a nekdo ti to hodi a v pohode i přistání se da jsou tam dve tri mýsta kde jsou dost velke rozestupy emzi stromy nevím jak vletě když jsou olystene ale ted v pohode doporucuju na jižní směry super!!

1.12.2009
Title:To Kooorl

Tezka zavist, uz se tesim na report!! Btw: jaky je tam spot v tom Breitenbrunn? Jeste jsem tam nikdy nebyl, ale na Netu jsem na to moc chvalu necetl...

30.11.2009
Title:To Khouba a Kuba

Zdar kubici tak dneska mel byt na NM moc velký nášup (ja byhc to ze 6tkou dal) tak jsme nakonec vyrazili na Breitenbrunn na nojziku a mazeeec nalozene na devítky stabil a sem tam vykouklo slunicko na vodš cca 20 rakosniku luxusní pojezd suchý neopreny opět poskytli max konfort report az zitra ted se musim venovat drahe polovicce :)

Od:Jiri
30.11.2009
Title:Kiting

Dnes také jen office, bohužel. Jen jsem koukal z okna a slintallll....

Od:
30.11.2009
Title:oprava

( s )---:)

Od:KHouba
30.11.2009
Title:to Koooorl

Dneska sem toho nemohl využít:(Všichni museli makat nebo co:)Tak sem aspoň vletěl na pole na MTB a trochu to projel.I z 8,5kou to byl docela frkot!:)Každopádně čekám report z NM!!!!!Chus

30.11.2009
Title:Koooorl

Kurnik kitoval bych jak pes, ale dnes uz musim byt zavreny v officu :( Tak pak dej aspon vedet jak busilo!

30.11.2009
Title:To Khouba Kuba a Jiří

Planujete dneska (v pondeli) Nový mlýny nbeo zase Samorin ?

28.11.2009
Title:Jiri

jedu do Samorina, presne tady to mas i s popisem cesty ;) http://www.windsurf.sk/online/spoty/spot.asp?id=135

28.11.2009
Title:Samorin

To Kuba. Jo, kam presne se jede - Kalinkovo? Posli mi prosím textovku na muj mobil - viz pet prispevku nize. Jiri

28.11.2009
Title:samorin

Měli bychom tam být okolo 11 hodiny. Jedem na 100 pro. Doufám že tam budeš ...!!

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010