Ja uz nakonec musit dneska vecer jet do Bratislavy. Ale nedelni pojezd plati. Jen mi tu nehte v kolik tam ocekavate prijezd a ja tam budu! :)
Hoj .. serte na Egypty a vemte to rovnou na Novy Zeland.. zacina tu pomalu leto a ty zalivy bez zraloku sou na pojezd jak delane ..
Ahoj, nevíte někdo o půjčovně MTB, popřípadě takových těch offroad bruslí? :) Nejlíp okolí Mladá Boleslav až Liberec. Jinak jsem koukal na fotky z Albrechtic a vypadá to tam dost luxusně, rád bych se tam co nejdřív podíval, nejlíp zítra :)
Je potřeba se v sobotu navečer domluvit. Když tak sms nebo telefon na mne 602872654 Jiri
Zdarec, já bych se v tu neděli kdyžtak taky přidal jestli pojedete.
Ahoj, možná v neděli s Kubou bych Samorin zajel. Budeme se jeste domlouvat. Jiri
Bohužel musím v pondělí do práce, pro mě je to over. Možná kdyby sse něco objevilo v neděli.
Kuci pojdte za mnou na Samorin. V nedeli a v pondeli bych tam chtel trochu porybarit :)
No ja uz si vzal an pondeli a utery voleno to s emusí využít kam vyrazíme ja bych dal treba aj samorin?
Aloha vsem, nedele vypada docela dramaticky, alespon na NM. Voda sice bude studena jak devka, ale i tak, chystate se nekdo nekam... ja bych se pridal.
perfekt, tak si to jeste v sobotu vecer potvrdime!
No ejstli buřtem myslíš sprcku tak záleží jak ej velká běžně se dá většina děl zalepit soupravou na čluny ale nová je nová ja mám bohužel jen šprcky na Ocean Rodea ale pokud si netroufáš písni mail zařídím ti profi opravu
počítej se mnou dneska jsme ráno vyrazili s Kladívkem na Nový Mlýby ale než jsme dorazili tak to bylo pase takže na ten jihovýchod spolíham
Co říkáte na toto http://zajezd.invia.cz/egypt/hurghada/lti-pyramisa-beach-and-resort/tour-166580/?id=9331065 a toto http://www.windfinder.com/weatherforecast/hurghada
zatim pekna predpoved na nedeli, kdyby to vydrzelo nepujdete nekdo na Samorin? Ma byt az 12 stupnu, mam strach aby jsme se aj nepotili u toho! :))
Foto dne

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com
Telefon:
+420 608 106 138