Zdar Jirko,reaguji na tvůj dotaz.Zkus www.Powerkiting.cz a pak si zadej Hamar nebo opavy a seš tam-pěkně po lopatě a srozumitelně-už jsem to použil...
Ahoj Karle, žiaden progres? pomaly sa budem chystať do Egypta.
Ahoj prosím o odkaz na stránky ohledně oprav draka konkretne jak vyndat dusi cim lepit jestli se duse vytahuje i se spírama(nafukovacíma) i když se nafukují zvlášt no neco takovýho předem dík!
Čau Scout se dá ejzdit i bez trapézu ale určitě ho uživýš takže trapéz doporučuji už jne kvůli bezpečnosti pokud bys měl zájem mohl bych ti an tvoji váhu nabídnou za dobrou price Apexe II 7,5 metru nebo 5 m mírně jeté nbeo i nové, když tak písni na mail
jj ejzdiljsme v klidu jediný co mně vyvedlo z míry nebyl ani tka silný vítr jako rybář který suveréně nahodil par metrů ode mně!!! le když to fakt bušilo tak jsme s respaktem zaparkoval na pláži zase nejsme kamikadze:)
Ahoj, chci si pořídit kita pro snow i landkiting a jakožto úplný zelenáč nevím vůbec nic. Když se podívám na ceny a tabulky pokročilosti, vychází mi kite HQ Scout. Jen nevím jestli 4 nebo 5m, mám 80-85 kg a zároveň bych rád, aby mi na něm přítelkyně neuletěla, když si ho půjčí. A poslední věc - potřebuju trapéz? Díky za rady a názory
Zdar karle, potvrzuji sobotní vítr byl luxus, sem tam poryv ale s tím se tu musí žít. Byl jsem s Mirou na MKB a jezdily chvíly až překouřené devítky. Musím se jet podívat jak se jezdí 14ka "v klidu" v takovým fičáku :-). Na závěr jsem se u prostřed jezera s mirou mou blbostí smotl, takže jsme vyzkoušely sluzby člunu. Matroš to přežil takže pouze poplatek 300sta za projížďku byl za projížku fklidu.
Tak zlom vaz, při tom co tam má jít. Velký respekt, jestli přežiješ, dej vědět jak bylo :-). Čus
Dik za nabidku, byt ve Zline tak se urcite pridam! Ale tento vikend zustavam v Bratislave, tak pujdu "jen" na Nojzik...
Nechceš jet s náma ? máme jedno místo v autě volný. Odjezd z Přerova kolem 7. ráno.
Otmuchov vypadá v sobotu úžasně.
Co tak nojzik v sobotu? Vypada to tam zatim na peknou divocinu! :)
To jste tu krcman pred tim roztahli bo co dyt tam se jezdit ani neda :D
Cus, dnes zatím alespoň za nás největší pojezd na našem domácím spotíčku za jeho historii:-). To by chtělo zapíííít :-)
Tak v kolik to má jít, od včerejška to nějak vykysává. Já bych přijel ale v kolik? Ať nejedu zbytečně.
Foto dne
Nejčtenější novinky
Přihlášení
Zaregistrujte se a získejte slevu 2%
Váš nákupní košík
| 1x | LIGHT WIND & CRUISE |
| 1x | PYRO LIGHT velikost L černý |
| 1x | PYRO LIGHT velikost XXL černý |
| 1x | 5mm neoprenové rukavice XXXL |

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com