Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:BOB
12.9.2009
Title:opravy

Zdar Jirko,reaguji na tvůj dotaz.Zkus www.Powerkiting.cz a pak si zadej Hamar nebo opavy a seš tam-pěkně po lopatě a srozumitelně-už jsem to použil...

Od:Rado
11.9.2009
Title:trapéz

Ahoj Karle, žiaden progres? pomaly sa budem chystať do Egypta.

Od:Jirka
10.9.2009
Title:opravy

Ahoj prosím o odkaz na stránky ohledně oprav draka konkretne jak vyndat dusi cim lepit jestli se duse vytahuje i se spírama(nafukovacíma) i když se nafukují zvlášt no neco takovýho předem dík!

Od:Koooorl
8.9.2009
Title:To Honza

Čau Scout se dá ejzdit i bez trapézu ale určitě ho uživýš takže trapéz doporučuji už jne kvůli bezpečnosti pokud bys měl zájem mohl bych ti an tvoji váhu nabídnou za dobrou price Apexe II 7,5 metru nebo 5 m mírně jeté nbeo i nové, když tak písni na mail

8.9.2009
Title:To pan Kladivko

jj ejzdiljsme v klidu jediný co mně vyvedlo z míry nebyl ani tka silný vítr jako rybář který suveréně nahodil par metrů ode mně!!! le když to fakt bušilo tak jsme s respaktem zaparkoval na pláži zase nejsme kamikadze:)

Od:Honza
8.9.2009
Title:Dotaz začátečníka

Ahoj, chci si pořídit kita pro snow i landkiting a jakožto úplný zelenáč nevím vůbec nic. Když se podívám na ceny a tabulky pokročilosti, vychází mi kite HQ Scout. Jen nevím jestli 4 nebo 5m, mám 80-85 kg a zároveň bych rád, aby mi na něm přítelkyně neuletěla, když si ho půjčí. A poslední věc - potřebuju trapéz? Díky za rady a názory

Od:Pan Kladívko
7.9.2009
Title:

Zdar karle, potvrzuji sobotní vítr byl luxus, sem tam poryv ale s tím se tu musí žít. Byl jsem s Mirou na MKB a jezdily chvíly až překouřené devítky. Musím se jet podívat jak se jezdí 14ka "v klidu" v takovým fičáku :-). Na závěr jsem se u prostřed jezera s mirou mou blbostí smotl, takže jsme vyzkoušely sluzby člunu. Matroš to přežil takže pouze poplatek 300sta za projížďku byl za projížku fklidu.

Od:Oki
3.9.2009
Title:Kuba

Tak zlom vaz, při tom co tam má jít. Velký respekt, jestli přežiješ, dej vědět jak bylo :-). Čus

Od:Kuba
3.9.2009
Title:Oki

Dik za nabidku, byt ve Zline tak se urcite pridam! Ale tento vikend zustavam v Bratislave, tak pujdu "jen" na Nojzik...

3.9.2009
Title:Kuba

Nechceš jet s náma ? máme jedno místo v autě volný. Odjezd z Přerova kolem 7. ráno.

3.9.2009
Title:All

Otmuchov vypadá v sobotu úžasně.

Od:Kuba
3.9.2009
Title:to all

Co tak nojzik v sobotu? Vypada to tam zatim na peknou divocinu! :)

2.9.2009
Title:To jiri

To jste tu krcman pred tim roztahli bo co dyt tam se jezdit ani neda :D

Od:Jiri
1.9.2009
Title:De La Costa Krcman

Cus, dnes zatím alespoň za nás největší pojezd na našem domácím spotíčku za jeho historii:-). To by chtělo zapíííít :-)

31.8.2009
Title:U čápa

Tak v kolik to má jít, od včerejška to nějak vykysává. Já bych přijel ale v kolik? Ať nejedu zbytečně.

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010