Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:Koooorl
4.6.2009
Title:To Pospa

Cau vcera jsi prisle o naprosto uzasný den na nových mlýnech jak prohlásil Jura lepsí den už nebude. hned jak se zbrchám tak anstriham big report a hodim ho online.

Od:Harakiri-Pospa
3.6.2009
Title:All

Zdar BORCI! Tak už se Lefkada krátí a já čekám připosraně na špitál...Dnes to pralo parádně až sem si chtěl pořídit "blbýho" cvičnýho kitečka :) Kua chlapi já vám závidím..:) Podávejte info o BIG výpravě a Koooorle prosímtě foť,filmuj atd. ať uvidím o co sem přišel.:( GOOD WIND

Od:Oki
2.6.2009
Title:Aleš

My tam jedem na týden, a jestli jste si mysleli, nebo aspoň jak to tvrdil Karel, že tam jedem na prodloužený víkend tak to sorry. To není cesta na půl dne. Ale už máme auto plný. Takž, někdy příště. Čus

2.6.2009
Title:Koooorl

Rád bych ti připoměl Karle, že si nám slíbil dovést zítra draky, tak na to nezapomeň.

Od:Pan Kladívko
2.6.2009
Title:

To si kura myslím. V neděli jsem to taky prosral. Pry to taky šlo. Byl jsem doma a říkal si, že by to mohlo jít. No jo jak to není na předpovědi tak na to každej mastí. Tak jo karle zítra a snad to nevykeše. GOOD WIND

2.6.2009
Title:to pan Kladivko

tak ten zítřek si nenechám ujit kdybych měl vyrazit za tmy pěšky abych tam na poledne byl :)

Od:Pan Kladívko
2.6.2009
Title:

Zdar Karle. Už si mobilní, zítra to vypadá solidně na HKB. Budu tam tak od 2 tak se ukaž.

Od:Aleš
2.6.2009
Title:Oki

A zpatky se chcete vratit kdy?

2.6.2009
Title:Aleš

Čus, vyjíždí se v pátek ráno a jede se až po Makedonii, před kterou přespíme. A Makedonií projedem přes den z "bezpečnostních důvodů" :-). Takže by jsme měli dorazit na Lefkadu, když to dobře pojede tak kolem odpoledne. Budem tam podle nálady asi do soboty. Ubytování se budem snažit zajistit u pláže "Na divoko", prý to tam jde. A když ne, tak v nějakém kempu.

1.6.2009
Title:Kooorl

Tak jsem si to četl a neni tam kdy chcete vyjet? navíc to tam maš že tam budem 6dni a ty si říkal od čtvrtka do neděle Tak jak to je?

1.6.2009
Title:To aleš

Máte to tam mistře

1.6.2009
Title:Koooorl

Pošli mi ten email s tim rozpisem

31.5.2009
Title:thanks to all

Díky lidičky že jste se štaramáceli takovou dálku jen aby jste nas podpořili na jarním poletani nakonec se super vyčasilo a akce se vydarila ja jsem nadmiru spokojeny ale zniceny jak hirosima

29.5.2009
Title:to Harakiri (Pospa)

Pospa proboha proč zrovna teď, když ti to začalo jít. První rozjezdy na Otmuchově a ty si dojebeš bachor. Tomu se říká smůla. No nic dej se do kupy a na podzim si koupíš sucháč od Karla a doženeš to na Krčmaní a na Nojzíku. My co se to teď naučíme na Lefkádě :-)),nebo možná i jinde ti rádi pomůžem na podzim rozjet tvůj progress. Oki

29.5.2009
Title:To pan Kladivko

Kurna tobe se to mudruje myslis že kdybych mohl že tady budu kysnout, mne enstvi a raději udělej pořádný foto at můžu aspon dat report na web když už nic!

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010