no to Vlka jistě potěší a následně i mě, ale stejně bych mu něco ráda pořídila, tak se pochlapte
Vem si do košíčku, lahvinku dobrého vína, nějakej ten šrůtek uzeného, klobásky a buchtičku a udělejte si po kitování pěkný večer. Červené spodní prádýlko a čepeček je podmínkou. :-)
poraďte, co dobrému kámošovi k narozkám, kituje na vodě i na sněhu i na trávě, všeckno má, ale stejně bych mu chtěla udělat radost
presne jak rikas ja jsem pro vsema deseti
Jel bych podle větru, v uvahu bych bral sever německa, kdyžtak chorvatsko. Almare je myslím na 4 dny přece jen daleko..... A kdyby byla luxusni předpověd na siedlu, dalo by se i tam :-)
Mozna by se mohla pridat i ta parodie na kitera Kveta, ale asi uz ma rezervaci v Aloha baru tak se asi zase nezucastni :)
TO jirka takto kazdopadne ja jsem pro volno si ani brat nebudu rpsote vyrazime :) mas predstavu kam a co je to "little kite trip" abyhc veděl jak velký prasátka mám rozbít?
Zdar, planoval bych nejakej "little kite trip" na 7.-10. kvetna. co vy na to, vyrazit nekam za vetrem. Dejte vedet, musim si vzit volno v praci , J.
Tak nic, ted uz je tam hovnajs...
Zdar , co v nedeli neusiedler.... neco se tam jeví :-D
Karle ser na tu Rakouskou kaluž sedět 3 hodiny v autě aby jsi hodinu byl na vodě je blbost a dojeď harakiri. Budu tam tak o druhé. Zatím Jura
No ja nemůžu z ato že ty ses po měsíci rozhodl že zavoláš abych nevolal pořád já tobě a zrovna zapomenu mobil, kdybys volal častěji tak by ti to nepřišlo. Co se abstáku týče tak buď rád žes neviděl co se dělo dneska na Nojziku borci tam dráždili vodu celý den chvilkama bylo na webce draků jak přes léto:( a my kysnem v práci. Zítra to má jit ještě líp nevyrazíme ?
Začínám mít abstinenční příznaky,jestli někam nevyjedeme , tak zasebe neručím. I když nebude foukat , tak malinký výlet na kokořín by neuškodil.Pokouším se Ti celý den volat, ale marnost nad marnost. Vem si sebou telefonní budku na záda,když zapomínáš telefon doma. Na druhou stranu musím konstatovat, že máš moc fajn mámu pěkně jsme si popovídali i když mě to stálo padesátku. Až dorazíš domů ,tak zavolej. Třeba něco rozumnýho vymyslíme, ale pochybuji, protože jsi opět u nějaké z mnoha ctitelek a pak už Ti to nemyslí.
To je mazev pred tydnejsme jezdili an snehu a ted jezdime an vode a to jste se mi smali kdyz jsme řikla že 14 dni od snowkitingu pojedem kiteboardign to to krasny na tomhle sportu sezona je cely rok :)btw. Ditka děla pokroky
Supééééŕ videjka. Kluci díky. A do nové kiteboardingové sezony přeji všem riderům good wind and good flies.
Foto dne
Nejčtenější novinky
Přihlášení
Zaregistrujte se a získejte slevu 2%
Váš nákupní košík
| 1x | LIGHT WIND & CRUISE |
| 1x | PYRO LIGHT velikost L černý |
| 1x | PYRO LIGHT velikost XXL černý |
| 1x | 5mm neoprenové rukavice XXXL |

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com