Jméno:
Title:
Zpráva:

Od:karkulka
19.3.2009
Title:hilfe

no to Vlka jistě potěší a následně i mě, ale stejně bych mu něco ráda pořídila, tak se pochlapte

Od:Vlk,myslivec a babička
19.3.2009
Title:karkulka

Vem si do košíčku, lahvinku dobrého vína, nějakej ten šrůtek uzeného, klobásky a buchtičku a udělejte si po kitování pěkný večer. Červené spodní prádýlko a čepeček je podmínkou. :-)

Od:karkulka
19.3.2009
Title:hilfe

poraďte, co dobrému kámošovi k narozkám, kituje na vodě i na sněhu i na trávě, všeckno má, ale stejně bych mu chtěla udělat radost

Od:koooorl
18.3.2009
Title:to jirka B

presne jak rikas ja jsem pro vsema deseti

Od:Jirka B.
18.3.2009
Title:to Koooorl

Jel bych podle větru, v uvahu bych bral sever německa, kdyžtak chorvatsko. Almare je myslím na 4 dny přece jen daleko..... A kdyby byla luxusni předpověd na siedlu, dalo by se i tam :-)

Od:Koooorl
17.3.2009
Title:to Jaris

Mozna by se mohla pridat i ta parodie na kitera Kveta, ale asi uz ma rezervaci v Aloha baru tak se asi zase nezucastni :)

17.3.2009
Title:Tak to kazdopadne

TO jirka takto kazdopadne ja jsem pro volno si ani brat nebudu rpsote vyrazime :) mas predstavu kam a co je to "little kite trip" abyhc veděl jak velký prasátka mám rozbít?

17.3.2009
Title:to Karel a Kvetos

Zdar, planoval bych nejakej "little kite trip" na 7.-10. kvetna. co vy na to, vyrazit nekam za vetrem. Dejte vedet, musim si vzit volno v praci , J.

13.3.2009
Title:Neusiedler v Ne

Tak nic, ted uz je tam hovnajs...

13.3.2009
Title:to Karel a Kvetos

Zdar , co v nedeli neusiedler.... neco se tam jeví :-D

Od:pan Kladívko
13.3.2009
Title:to kóóóódl

Karle ser na tu Rakouskou kaluž sedět 3 hodiny v autě aby jsi hodinu byl na vodě je blbost a dojeď harakiri. Budu tam tak o druhé. Zatím Jura

12.3.2009
Title:To Jaris

No ja nemůžu z ato že ty ses po měsíci rozhodl že zavoláš abych nevolal pořád já tobě a zrovna zapomenu mobil, kdybys volal častěji tak by ti to nepřišlo. Co se abstáku týče tak buď rád žes neviděl co se dělo dneska na Nojziku borci tam dráždili vodu celý den chvilkama bylo na webce draků jak přes léto:( a my kysnem v práci. Zítra to má jit ještě líp nevyrazíme ?

Od:Jaris
12.3.2009
Title:To Koooorl

Začínám mít abstinenční příznaky,jestli někam nevyjedeme , tak zasebe neručím. I když nebude foukat , tak malinký výlet na kokořín by neuškodil.Pokouším se Ti celý den volat, ale marnost nad marnost. Vem si sebou telefonní budku na záda,když zapomínáš telefon doma. Na druhou stranu musím konstatovat, že máš moc fajn mámu pěkně jsme si popovídali i když mě to stálo padesátku. Až dorazíš domů ,tak zavolej. Třeba něco rozumnýho vymyslíme, ale pochybuji, protože jsi opět u nějaké z mnoha ctitelek a pak už Ti to nemyslí.

8.3.2009
Title:to Jiri

To je mazev pred tydnejsme jezdili an snehu a ted jezdime an vode a to jste se mi smali kdyz jsme řikla že 14 dni od snowkitingu pojedem kiteboardign to to krasny na tomhle sportu sezona je cely rok :)btw. Ditka děla pokroky

Od:Oki
8.3.2009
Title:Jirka, Koooorl

Supééééŕ videjka. Kluci díky. A do nové kiteboardingové sezony přeji všem riderům good wind and good flies.

Foto dne

kiteboarding foto dne

Nejčtenější novinky

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RAZOR 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

OCEAN RODEO RISE 2012

2012 gear promo video

2012 gear promo video

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Žalostiná 5.2.2011

Snowkiting Drahany 17.12.2010