Nebud měký jak se ochladí Nojzik tak ještě tak 14 dní bude sjízdný Nový Mlýny tam je hloubka tam se to ochladí později a v sucháči budu jezdit az do ledu :)
V patek super jezdeni, no coz myslim ze letos uz asi posledni. Dalsi voda az na jare :-)
Tak se mi dneska získat na pár dní HQ NEO 14 takže hend jak foukne tak ho otestujeme!!!
Kluci sorry za včerejšek květa dorazil kolem pul devate a po ceste nam volal Michal ze je otevřená ta beach mezi kempem a upsidedown pláží a gratis tak sjme jeli tam sjem vám psal sms ale nedal bych ruku do ohne ze odesla spravně jinak včereší nojzik supeeeer!!!
Kurec palec jeden den se da vydrzet kosit ale tri dny v kuse radeji bych dal v patek nojzik a po neděli se snad zapne nějakej jih
Tak se mrkám na předpověď a na jihu, tam kde je teploučko, no wind. Zato Rugen a sever Němec vypadá že něco foukne.......
tak mrkni na nemecko - dranske, nebo dansko - blavand. Se to tam pekne cervena a vlni. Vlna 3,7 (na predpovedich je velikost vlny brana ze zadu :))) takze mozna by se z toho mohlo neco vydarit.
ja jsem pro jne vymyslet destinaci pac tehle tyden at by sjme byli kdekoli tak by sjem mohli tak amximálně hongat nohama tento způsob podzimu zdá se mi poněkud neštastný! Co navrhuješ ?
Zdarec, co takhle trip do 15.-19.10 ? Něco by jsme meli vymyslet......
Me fakt bylo celou dobu teplo,uplne v pohode, akorát obcas ten neoprenovej klistýr, když mě to protáhlo vodou.... No ty jsi jezdil bez bot, tak se ti nedivim že ti byla kosa,ale na druhou stranu jsem si rikal že ti jde teplo alespon od palců na nohách :-) ty by tě mohly hřát
jirka: doctore, kafe? leda tak ICE-COFEE. Vzduch 9,5 a voda 9, teplota vetru 4st. Takze o kafi nemuze bejt rec, ale ten zbytek plati. Bylo to fakt dobry . . .
musím říci, že jsem přímo nadšenec tohoto sportu, do budoucna určitě využiju vaší nabídku kiteschool a zaučím i svou přítelkyni. díky
To mi ani neříkej ja musel být na vinobraní a trpěl jsem jako zvíře. Tehle týden to vypadá na težkej výkys:(
V sobotu bylo na NS exkluzivně. Celkem stabilní wind, vklidu jsem jezdil 12tku, byl jsem v kempu, takze na vodě málo lidí a celkem dost místa. Voda = kafe, prostě pohoda. Jeden z nejlepších pojezdů letos.
Tak sobota na nojizku začína vypadat dost brutálně
Foto dne
Nejčtenější novinky
Přihlášení
Zaregistrujte se a získejte slevu 2%
Váš nákupní košík
| 1x | LIGHT WIND & CRUISE |
| 1x | PYRO LIGHT velikost L černý |
| 1x | PYRO LIGHT velikost XXL černý |
| 1x | 5mm neoprenové rukavice XXXL |

Najdete nás také:
Dotaz mailem: