Ahoj, jukli jsme na report a čuměli....Máme volno 27.-30.7. a 4.-7.8.(vždy včetně), tak kdyby se i Vám něco v tom čase hodilo, zavelte a my hned vyjíždíme.
Tak jsem vas chlapci v uterý viděla u Pavlova a byl to mazec. Su z toho úplně hotová. Kdy zas pojedete?
V čera MKB prostě nádhera juknite na report co jsem zesmolil fakt vydařený den!
včera luxus na mušově!!
Kluci nejedete zítra náhodou na jih ?
Jasně dejte vědět jinak mi jeden asi zitra MKB nebo Nojizk ještě uvidíme večer kde to lip pujde a předběžne se něco hezky rýsuje i na celej víked tak se snad to klapne
To už tak bývá, ale možná, že kdyby jsi nevyfoukl, tak by nepřifouklo...Ber to jako oběť v prospěch Květy (něco za něco..). Těšíme se na dodatečné pokoukání, když už to nevyšlo v přímém přenosu.Zítra pošleme termíny, kdy máme volno a snad něco vyjde.Ahoj...
Čau kluci nebudete věřit, ale normálně nakonec přifouklo i na slušný pojezd. Jak přešla ta bouřka ve které jsme opravdu nepobrali dost odvahy jezdit to pochopitelně totálně vyplo. Tak ja jsem zavelel odjezd, vyfoukl draka, zabalil ho a hotovo. Ale "Květa" ten furt že to ještě přijde a furt že počká přitom úplné bezvětří a na obloze ani mráček. No za deset minut cvak a už to šlo vlny jako blázen stočilo se to na jihovýchod a šlo to tak 6-8 m/s tak Květa skočil na vodu a už to tam krájel jen já jsem zůstal na břehu s očima pro pláč protože drak vyfoukej a pumpa nikde :( nakonec to ale po asi hoďce vykyslo a tak "Květa" celý nervózní že si nestihl zaskákat předvedl aspoň menší exhibici na suchu (za vydatné divácké podpory) zkusím to sestřihat a zítra hodím report ať se ,můžete pokochat. Takže ta předpověd nakonec vyšla jen s asi cirka 5 hodinovým zpožděním :)
Tak co kluci, zajezdili jste nakonec, nebo si bouřka vše odnesla a vypla...?
něco se rýsuje navečer na MKBčku nevyrazíme ?
Včera super pojezd na MKB chvilkama to bylo děravý ,hlavně dostat se do vody byl problém ale na vodě to pak bušilo o sto šest od 12 do 4 slušej pojezd. Já bohužel s přistáním na Šakvické pláži ale i tak nebo právě možná proto jeden z nejlepších letošních pojezdů na MKB!
už toho nechte raději začnete brousit prkna na pátek
rohlixi opět zdůrazňuji ze jsem neřekl ze jste plagiátoři a pokud by jsi pozorně četl tak znovu zdůrazňuji že jste opravdu nemohli okopírovat layout stránek protože ten jsem filipovi neukázal ze stejného důvodu ze kterého on nám asi neřekl že na něčem děláte(pokud jste na něčem dělali). Ještě jednou nemohli jste náš layout okopírovat tudíž vás s toho ani neovinuji!!! No musím uznat že sis s tím porovnáním dal práci. No co podobnosti layoutu to jsi sám řekl má to tak v podstatě každý s podobnou organisací a rozsahem zboží prostě je to skoro ideální rozvržení. U doporučení velikosti kitů uznám bez jakéhokoli vykrucování že jsem se inspiroval na druhou stranu asi budu těžko moci tvrdit že pokud máš 40 kilo aj s pantoflama že je pro tebe ideální 16 tka drak takže asi uznáš že tyto údaje prostě musí být stejné. Tvoje obvinění s toho že máme stejné rozdělení zboží jako na draky, prkna trapézy a podobně je snad už dílem chore mysli! Jak jinak bys jsi to chtěl rozdělit? A k tvým přesným datumům kdy jsi co navrhl a podobně, takových si vycucám s prstu desítky. Ale abys neřekl tak ti jeden dam 19.3 jsme předal hotový design a layout programátorovi k realizaci a to ten design byl už nějaký ten týden hotový(kromě loga a jména které neni do teď) a na todle mám i smlouvy takže mi pořad do kola netvrď že jsem od vás něco kopíroval. Jak už jsme řekl jediné co kde jsme se inspiroval byli tabulky vhodnosti velikosti draků vůči váze jezdce (tyto texty jsme ale doplňoval už do hotových stránek přes CMS systém v době kdy byli stránky hotové). Kdybych měl lautr hovna na práci jako ty tak bych ti podobných srovnání vašich webovek a stejných webu mohlo udělat jen tak s placu několik. Zameť si na vlastním dvorečku a pak se do někoho navážej! Byli jste to vy kdo začal s ovinováním s plagiátorství ! Co jste čekali že si to necháme líbit? Tímto je pro mně diskuze uzavřená, ale pokud chceš pokračovat můžeme na vašem fóru. My proti vám nic nemáme a nemáme důvod na vás útočit, ale taky nejsme žádný vyližřitky takže začni opravdu prudit a začneme taky!
hej, kooorl, kliiidek. Ja sem te za plagiatora neoznacil. Jen sem te upozornil na to, ze tim utocis na me a na sklenika, ne na Filipa. O tomto webu sem se dozvedel celekm nahodou asi pred tydnem, dyz sem hledal klicova slova "landkiting" na google. Rozlozeni layoutu je celekm standardni a je pravda ze ja sem si ho, pro kite-shop.cz, vybral na jednom zahranicnim webu a upravil dle svejch pozadavku (mimochodem to vubec nebyl kitovej web) To ze ty to mas udelane stejne je me vazne jedno. Jen me sere ze me a sklenika oznacujes za nekoho kdo okopcil tvuj web, coz pravda neni. K tomu co si napsal: pokud si Filipovi predstavil svuj projekt 2 mesice pred spustenim kite-shop.cz (byl spusten 23.3.2008) tak to bylo v dobe, kdy uz kite-shop.cz, jako takovy, byl hotov (rozvreni, logistika a layout) a tou dobou sem ho uz plnil produktama. Celkove rozvrzeni a navrh struktury kite-shop.cz jsem zaslal Filipovi 12.11.2007 (coz je cca 2,5 mesice pred tim nez si Filipa oslovil s navrhem tveho projektu) a asi pochopis ze sem nemohl cerpat z tveho navrhu, dyz si ho v listopadu nemel hotovy. A jestli ti Filip nerekl ze uz se na necem dela, tak je to v poradku, protoze si to proste vedet nemel. Sem teda zvedavej, jak dolozis ze kite-shop.cz vychazi s tveho konceptu a ze ja sem z nej cerpal pri vytvareni kite-shop.cz. :D viz. tve tvrzeni: "a ejhle ani ne dva měsíce na to jste vyběhli s naším projektem po svém" ...a protoze sem se nudil (nefouka), pripravil sem pro tebe, takovej malej seznam podobnosti :D verim vsak, ze jsou ciste nahodne, a myslenka nas napadla spolecne :D http://landkiting.cz/ks_vs_k4/index.html
Chapu že to vyznělo jako že jste okopčili layout, tak jsem to nemyslel narážel jsem na to ze jsem s Filipem řešil formu spolupráce a náš projekt jsem mu představil a ejhle ani ne dva měsíce na to jste vyběhli s naším projektem po svém, tak jsem to myslel- neokopčili jste layout to opravdu ne stejně jako my jsme to neudělal! Designy jsme měli hotové dávno před tím než jste vy spustili to můžu klidně doložit, ale stejně tak můžu doložit ze jsme vám představili náš projet dlouho před tím než vy jste cokoliv pověsili na web je možné že jste shodou okolnosti měli projet už rozpracovaný, ale pak nechápu proc Filip neřekl "hele my už děláme něco vlastního takže se nedomluvíme" a jelikož tak neučinil a naopak se zajimal o náš projet nikdo mne nepřesvědčí že vy jste ti kteří tu mají čisté svědomí.
Foto dne
Nejčtenější novinky
Přihlášení
Zaregistrujte se a získejte slevu 2%
Váš nákupní košík
| 1x | LIGHT WIND & CRUISE |
| 1x | PYRO LIGHT velikost L černý |
| 1x | PYRO LIGHT velikost XXL černý |
| 1x | 5mm neoprenové rukavice XXXL |

Najdete nás také:
Dotaz mailem:
info@kites4fly.com